Christian Kjær deler trist meddelelse: “Jeg dør inden for fem-seks år”

Skrevet af Kamille Isaksen

27/03/2024
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Den danske rigmand er meget indforstået med, at han nu er i gang med livets sidste kapitel.

Dagens topnyheder

Christian Kjær er et navn, du måske er stødt på en del gange de seneste dage. Det skyldes, at han i den nye TV 2-dokumentar “Christian Kjærs sidste viljeåbner helt op for hans liv, på både godt og ondt - hvilket har skabt en del overskrifter. 

Den danske rigmand har rundet 80 år, hvilket betyder, at han er kommet i en alder, hvor man skal affinde sig med, at man mister mange af ens venner. 

Selvom Christian Kjær selv er klar over, at han befinder sig i livets sidste kapitel, så gør netop dette scenarie ham alligevel trist. På trods af dette har rigmanden allerede planlagt det meste til punkt at prikke, når det kommer til tiden efter hans død. 

Rigmanden har nemlig et stort ønske om at blive begravet på dansk jord, og det skal være ved siden af hans gode ven Hans. Derudover har Christian Kjær også afsløret, at han vil gøre to af sine børn arveløse, hvilket du kan læse mere om her:

Christian Kjær kæmper dagligt med sygdommen Parkinsons, der effektivt er i gang med at slå den velhavende erhvervsmand ihjel. Det er også dette, som har gjort, at Christian har måtte affinde sig med sin skæbne: “Jeg dør inden for fem-seks år”, siger erhvervsmanden i programmet til sin hustru Susan. 

Susan passer meget på sin ægtemand og gør alt i sin magt for, at han et så godt liv som muligt. Dette medfører blandt andet, at Christian hver tredje time i døgnet skal have sin medicin.