Esben Dalgaard med ærlig indrømmelse: “Jeg er ikke den sødeste”

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Esben Dalsgaard indrømmer, at han ikke altid er den nemmeste at være gift med.

Dagens topnyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at den anerkendte skuespiller Esben Dalgaard har haft nogle svære år, siden han blev diagnosticeret med kræft. 

Denne nyhed ramte ikke kun Esben selv, men især hans familie blev hårdt ramt af nyheden og de ting, som fulgte med. 

Netop denne har Esben Dalgaard og hans hustru Charlotte åbnet op omkring, hvilket har resulteret i, at de modtog modtog anerkendelse for deres lydbog 'Mærket', som detaljeret beskriver familiens turbulente oplevelser gennem Esbens sygdomsforløb. 

Det skriver HER&NU.

Parrets ærlighed og sårbarhed i bogen har ikke kun vundet dem en pris ved Mofibo Awards, men også hjertet af mange, der har fundet trøst og forståelse i deres fortælling.

Under sin takketale ved prisoverrækkelsen, hvor parret blev hædret for deres bidrag til kategorien 'Biografi & Dokumentar', fremhævede Esben den uvurderlige støtte, han modtog fra Charlotte gennem de mørkeste tider: “Allerstørst skal lyde en tak til dig, skat. Jeg er ikke den sødeste. Jer, der har hørt og læst bogen, ved, jeg ikke er det nemmeste for Charlotte.”

Netop denne udmelding giver seerne og ikke mindst læserne et indblik i, hvordan det nogle gange kan være at danne par med en, der er syg. Men på trods af dette, så understreger Esben, at han er så glad for den støtte, som han på daglig basis modtager af sin hustru. 

Til trods for de fysiske forandringer, sygdommen har medført, herunder tabet af pigmentering i hårsækkene, som giver ham et overraskende blik i spejlet, forsikrer Esben, at han føler sig godt tilpas. 

Nedenfor kan du se et opslag, som Esben har delt i forbindelse med 'Mofibo Awards':