Coca-Cola introducerer tre helt nye slags cola til Danmark

Snart kommer der tre nye slaga Coca-Cola til Danmark. Foto: Shutterstock.com

Coca-Cola vil gerne kredse lidt om deres sukkerfrie fans, og derfor lancerer de nu tre helt nye colaer i Danmark.

Hvis man generelt er fan af Coca-Colas produkter, så bør man begynde at glæde sig, da den store sodavandsproducent snart præsenterer tre helt nye smagsvarianter.

Alle de nye Coca-Colaer bliver i light-versioner - altså uden sukker - og de har været et hit i udlandet. Derfor var det også naturligt, at de nye sukkerfrie varianter skulle lanceres i Danmark, og det kommer nu til at ske.

Læs også

KiMs åbner den første chips-outlet i Danmark

Den første der er tale om, er en Coca-Cola light taste, som erstatter den klassiske Coca-Cola light. Colaen vil på mange punkter minde om den gamle, men i en pressemeddelelse fortæller Coca-Cola, at der er tale om en ny og forbedret opskrift, og at den derudover vil komme i et nyt design.

Coca-Cola med mango og lime

Foruden den klassiske light-sodavand, der har fået en ny og forbedret opskrift, så lancerer Coca-Cola også to helt nye sukkerfrie sodavand.

Der er tale om Coca-Cola Light Lime og Coca-Cola Exotic Mango. De smager naturligvis som af henholdsvis lime og mango.

“Vi ved, at mange forbrugere ønsker flere sukkerfrie produkter og nye smagsoplevelser, og det giver vi dem nu. Coca-Cola light taste er en mere moderne smag end den hidtidige Coca-Cola Light og kan beskrives som aromatisk, sprød og med en mere fyldig sødme. Derudover introducerer vi de to nye smagsvarianter Exotic Mango og Lime, som tilføjer ekstra dimensioner til Coca-Cola light taste smagen,” fortæller Phllip Wedgwood, der er Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Coca-Cola Light Taste Exotic Mango 

Foto Coca-Cola Danmark

Coca-Cola Light Taste Lime 

Foto Coca-Cola Danmark

Coca-Cola Light Taste 

Foto Coca-Cola Danmark

De nye sodavand kommer i forskellige størrelse. Coca-Cola Light Taste kan fås i 0.5 liter og 1.5 liter flasker, mens de lidt mere eksotiske kun kan fås i 0.25 liter ‘slim can’-dåser.

Læs også

Dette drukspil var tæt på at tage livet af 18-årig dansker

 

 

Dagens Gossip