Coronavirus: Dansker skal indlægges i isolation på Hvidovre Hospital

Foto. Shutterstock.com

Udenrigsministeret oplyser på Twitter om, at en dansker er på vej hjem fra Bruxelles for at blive indlagt i isolation på Hvidovre Hospital.

I går var der rigtig gode nyheder, da ingen af de 10 personer der blev fløjet hjem sammen fra Kina til Danmark, var blevet smittet med coronavirus.

Det viste prøverne fra Statens Serum Institut, som de foretog mens de 10 danskere var i karantæne i deres hjem.

Læs også

Bus var ved at køre galt: Så trådte Hus Forbi-sælger til

I dag er der dog knapt så gode nyheder, da en dansker er på vej til at blive indlagt i isolation med mistanke om coronavirus-smitte.

Der er tale om den danske statsborger, der på vej fra Kina til Danmark blev anbragt i karantæne på et hospital i Belgien, da de mistænkte, at han kunne være smittet. Det skete fordi, at danskeren pludselig fik symptomer på sygdommen, mens flyet mellemlandede i Bruxelles.

Indlægges på Hvidovre Hospital

Denne danske statsborger er nu på vej til Danmark, hvor han skal indlægges i isolation på Hvidovre Hospital. Det oplyser Udenrigsministeriet i et opslag på Twitter.

I Danmark er det på Hvidovre Hospital og Aarhus Universitetshospital i Skejby, at danskere med mistanke om coronavirus bliver indlagt. Her har man nemlig særlige isolationslokaler, der sørger for, at smitten ikke bliver spredt.

Det vides endnu ikke om, hvorvidt danskeren bærer på coronavirussen eller ej, og indtil videre er der fortsat ingen danskere, der er testet positive. Forhåbentligt fortsætter dette også efter i dag.

Læs også

Symptomer på coronavirus: Det skal du gøre, hvis du bliver smittet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip