Da Danmark tabte til England, blev sjællænder millionær

Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Det var ikke alle danskere, der havde en trist onsdag aften.

Onsdag aften sluttede det danske EM-eventyr. Et 2-1-nederlag til England sendte Danmark ud af EM-slutrunden, og derfor bliver finalen på søndag uden dansk deltagelse.

Læs også

Kasper Schmeichel deler lykkelig nyhed

Men det var ikke alle danskere, der havde en trist aften.

I Greve syd for København havde en person tidligere på dagen været forbi Kioskland i Greve Midtby Center for at købe en Vikinglotto-kupon. Det skulle vise sig at være en god ide.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

En af rækkerne på kuponen indeholdt nemlig seks rigtige tal og udløste en delt andenpræmie. Det betyder, at sjællænderen kan gå på sommerferie med 7.663.159 ekstra skattefri kroner på lommen.

Fjerde gang i år

Det er fjerde gang i år, at en dansker snupper en milliongevinst i Vikinglotto, og alle gangene har der været tale om vindere, der bor på Sjælland.

Den første gevinst var i april, hvor en heldig spiller fra Rødovre løb afsted med 3,1 millioner. I maj kom turen til Sydsjælland, hvor en næstveder løb afsted med 1,5 million. Den seneste vinder i Vikinglotto før i går blev fundet for blot to uger siden, hvor en slagelsebo kunne glæde sig over 7,7 millioner kroner.

Trods de fine beløb så er der alligevel et stykke op til den højeste danske gevinst, oplyser Danske Spil. En heldig spiller fra Helsingør vandt hele 206.913.776 kroner i 2020.

Læs også

DMI melder skybrud, torden og kraftig regn: Her bliver det værst

 

 

 

 

 

Dagens Gossip