Dårligt nyt til mange danskere med indefrosne feriepenge

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Der er desværre dårligt nyt til mange danskere, der spændt har ventet på, om de skulle betale mere i skat ved at modtage deres penge.

År 2020 vil særligt blive husket for to ting. Coronavirussen og derefter de indefrosne feriepenge.

Feriepengene har nemlig været et af de mest omdiskuterede emner i løbet af 2020, og nu ser det endegyldigt ud til, at der er kommet en aftale om vilkårene på plads.

Læs også

Breaking: Nu er der en corona-vaccine

Først om fremmest er det sikkert, at det blot er tre ud af de fem ugers indefrosne feriepenge, der bliver udbetalt. Det har vi vidst længe, og selvom flere partier ønsker det anderledes, så kommer det ikke til at ske.

Et af de emner der også har været meget debatteret er de indefrosne feriepenge og topskatten.

Topskatten fjernes ikke

For mange danskere vil nemlig blive ramt af topskatten, hvis de vælger at få udbetalt deres feriepenge, og det mente mange partier ikke kunne være rimeligt.

Desværre for danskerne der står i den situation, så vil feriepengene ikke blive fritaget fra ‘topskatten’. Det fortæller De Radikale i dag.

“Vi har lagt det op til regeringen at finde en afklaring, fordi der har været uenighed i offentligheden. Vi bakker op om det, regeringen lægger frem,” lyder det fra beskæftigelsesordfører Samira Nawa ifølge Ritzau.

Tirsdag fremsættes lovforslaget omkring de indefrosne feriepenge, og det står allerede klart, at danskerne selv skal ansøge om at få dem udbetalt.

Hvis man ansøger om dette, skulle de stå klar til udbetaling senest i oktober.

Læs også

Endnu et varmt ferieland kan blive lukket ned for danskerne

 

 

 

Dagens Gossip