Danmark spillede fantastisk mod Belgien: Nu kommer Kasper Hjulmand med overraskende afsløring

Foto: Justpicturesplus Via Www.imago-Images.de/Imago Images/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand havde svært ved at forstå, hvordan de danske spillere kunne levere sådan en præstation mod Belgien ovenpå det, han oplevede.

Der gik ikke mange dage fra, at det danske landshold kunne opleve Christian Eriksen falde op med et hjertestop midt på banen, til de skulle ud og levere igen mod stormagten fra Belgien.

Læs også

Cykel 7 kilometer og spar mere end 1 million kroner

Højst overraskende formåede det danske landshold at levere en af de absolut bedste præstationer ved dette EM, da de i første halvleg legede kispus med Belgien, som slet ikke fik et ben til jorden.

Præstationen er blot endnu mere overraskende efter, at Kasper Hjulmand nu kommer med en afsløring fra busturen hen til stadionet samt omklædningsrummet.

Landstræneren fortæller nemlig, at flere spillere kastede op i omklædningsrummet, og at andre tvivlede, da de kørte med bussen til Parken.

“Det er mig en gåde, at vi kunne gå ind og fyre den sådan af. Nogle tvivlede, da vi kørte ind med bussen. Nogle kastede op nede i omklædningsrummet,” lyder det fra landstræneren til DR.

Til trods for at Danmark leverede sådan en flot præstation mod Belgien, så lykkedes det ikke danskerne at hive sejren hjem.

Belgien sendte stjerner som Kevin De Bruyne og Eden Hazard på banen i anden halvleg, og de gjorde en stor forskel. Særligt førstnævnte, der stod bag oplægget til det første mål samt scoringen til mål nummer 2.

Historien vil dog, at Danmark gik videre efter en pragtpræstation mod Rusland, og siden gik Danmark i semifinalen, hvor de efter en heroisk præstation endte med at forlade turneringen efter forlænget spilletid mod England.

Læs også

Lidl præsenterer nyhed: Bliver de første

 

 

Dagens Gossip