Lidl præsenterer nyhed: Bliver de første

Foto: Shutterstock.

Med 134 butikker fordelt i Danmark bliver Lidl den første nationale kæde, der forhandler produktet.

Lidl har siden sommeren 2020 forhandlet øl fra Nørrebro Bryghus øst for Storebælt, og samarbejdet har været så godt, at det nu er udvidet til hele landet. Fremover er det derfor muligt at købe fire forskellige Nørrebro Bryghus-øl i alle Lidls 134 butikker.

Læs også

I dag sker det: Disse danskere skal tjekke e-boks

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

“Samarbejdet med Nørrebro Bryghus har været en stor succes, og derfor er vi glade for, at Lidls kunder i hele Danmark får mulighed for at købe øl fra Nørrebro Bryghus hos os. Vi får fire varianter i fast sortiment, og så vil vi indimellem tilbyde sæsonaktuelle varianter også, som eksempelvis en weißbier denne sommer,” siger indkøbsdirektør hos Lidl Danmark, Rasmus Pape.

Med 134 butikker fordelt i Danmark bliver Lidl den første nationale kæde, der forhandler Nørrebro Bryghus’ øl.

Lokale produkter hitter

Samarbejdet med Nørrebro Bryghus giver Lidls kunder muligheden for at vælge lokalt producerede varer, selvom bryggeriet måske ikke er i deres egen baghave.

”Vi ser generelt en øget efterspørgsel på lokale danske produkter og økologiske produkter, og øl fra Nørrebro Bryghus er begge ting. Vores kunder i den østlige del af landet har taget fornemt imod de lækre øl fra Nørrebro Bryghus og derfor glæder vi os over at kunne tilbyde økologiske øl fra Nørrebro Bryghus i alle vores 134 danske butikker,” siger Rasmus Pape.

Fire øl fra Nørrebro Bryghus nu en fast del af sortimentet i Lidls 134 butikker i Danmark. Foto: Lidl.

Lidl har sammen med Nørrebro Bryghus udvalgt fire varianter, der kommer på hylderne:

Bombay IPA, Elderflower Session IPA, New York Lager og Classic (sidstnævnte kommer øst for Storebælt) er tilgængelige i Lidls butikker i Danmark fra nu. Dertil kommer sæsonbetonede varianter både her i sommer og til efteråret, lyder det fra Lidl.

Læs også

David gik i gang med havearbejde: Gjorde besynderligt fund

 

 

 

Dagens Gossip