Dansk bank med fantastisk nyt: Nu får du penge for det

Foto: Shutterstock.com

I en tid hvor det er blevet rigtig dyrt at få tingene til at løbe rundt, kommer der nu en lille hjælpende hånd. Nu får du nemlig penge for at være kunde i stedet for at skulle betale.

Coop Bank var blandt de første banker til at sige farvel til de negative renter på kundernes indestående. Nu tilbyder man som den første bank positive renter på hele kundernes indestående, uanset hvilken indlånskonto, man har.

Op til 50.000 kr. på kontoen giver 0,25 procent i rente. Og jo mere man har på kontoen, jo højere bliver renten. Mellem 50.000 og 250.000 kr. får man 0,5 procent. Og fra 250.000 kr. får man 0,75 procent.

Læs også

Hendes 13-årige søn fik coronavirus: Hvad hun så gjorde, har kostet hende en plettet straffeattest

”Vi synes, det er rimeligt at alle kunder får glæde af den stigende indlånsrente, uanset hvilken konto, de har pengene stående på. Hos os skal man ikke oprette en særlig opsparingskonto for at få en positiv rente. Det synes vi, er det mest enkle for kunderne,” siger adm. direktør Allan Nørholm, Coop Bank.

Coop Banks kunder skal ikke selv gøre noget for at få tilskrevet positive renter.

Rentesatsen på indlånskonti bliver automatisk tilpasset.

I samme forbindelse hæver Coop Bank variabelt forrentet udlån og kreditter med 0,75 procentpoint. Alle kunder får direkte besked om renteændring i deres netbank.

Læs også

Hun kunne vinde 67.000 kroner til familien: Så gjorde hun sig selv til grin

 

 

Dagens Gossip