Dansk butikskæde med fødselsdagstilbud: I dag koster ALT i butikken 10 kroner

Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Der er penge at sparre, hvis du aflægger lavpriskæden et besøg - men kun i dag.

Hvis du står og mangler et par solbriller, en hylde, gavepapir eller måske et par hjemmesko, så kan man med god grund lægge vejen forbi en af Flying Tiger Copenhagens mange butikker i løbet af i dag onsdag.

Butikskæden, der første gang åbnede på Islands Brygge i 1988 under navnet ’Zebra’, kan nemlig fejre 30-års fødselsdag i dag, og det runde jubilæum markeres med priser, der matcher dem, butikken havde for 30 år siden.

Læs også

Supermarkeder i priskrig med Normal, Flying Tiger og Søstrene Grene: Disse varer bliver nu billigere for dig

- I dag fejrer vi vores 30-års fødselsdag. Det gør vi ved at gå tilbage til rødderne. Derfor koster alt i vores danske butikker 10 kroner – præcis som de gjorde i 1988. Men kun i dag, skriver Flying Tiger Copenhagen på sin Facebook-side.

I 1995 skiftede ‘Zebra’ navn til ‘Tiger’, der både kunne udtales på engelsk, som det stribede rovdyr eller som mønten - et navn der formentlig stadig hænger fast i mange danskeres bevidsthed, selvom butikskæden i 2016 ændrede navnet til det mere internationale Flying Tiger Copenhagen.

Læs også

Prins Nikolai dropper uddannelsen: Farvel til sergentskolen efter blot to måneder

Det gjorde man blandt andet fordi, den verdensomspændende danske kæde oplevede enorm succes i udlandet, og derfor havde man brug for at at fornye sit brand.

Siden er succesen ikke blevet mindre, da den danske discountkæderne i dag råder over 953 butikker fordelt over 30 forskellige lande i hele verden, ligesom de i dag omsætter for godt fire milliarder kroner om året.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip