Dansk fodbold-profil skal i fængsel: Stod bag voldeligt overfald på to kvinder

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

En dansk fodboldspiller er blevet fængslet i Monaco, efter en bytur torsdag endte med, at han begik vold mod to kvinder.

Den danske fodboldspiller Nicki Bille er blevet idømt en måneds ubetinget fængsel for vold og usædelig opførsel.

Dommen er faldet, efter han torsdag i sidste uge begik voldeligt overfald mod to kvinder efter en bytur i fyrstedømmet Monaco. Det skriver det franske nyhedsbureau AFP ifølge TV2 Sport.

Ifølge det monegaskiske medie Monaco-Martin var den 30-årige dansker, der i dag tørner ud for den græske klub Panionios, i byen i Monaco, da han pludselig tog kvælertag på en dansk veninde foran en bar. En anden kvinde trådte til for at få fodboldspilleren til at stoppe, hvilket resulterede i, at Nicki Bille slog kvinden.

Læs også

Forskning: Derfor forelsker du dig i din kollega

Det forlyder også, at han tidligere samme aften var blevet tilbageholdt af politiet i Monaco for at være i besiddelse af kokain.

Den tidligere danske landsholdsspiller blev udover en måneds ubetinget fængsel idømt en bøde på 5500 kroner samt en erstatning til offeret på 22.000 kroner.

Nicki Bille ses her, da han spillede for Esbjerg. Foto: Claus Fisker/Scanpix.

På hans telefon blev der desuden fundet flere sex-billeder samt en videooptagelse af et blowjob på en boulevard i Monaco, hvilket anklageren i retten kaldte 'upassende'.

I retten forklarede Nicki Bille, at han havde været fuld under den voldelige episode.

Læs også

61-årig mand rasede over køreskoleelev, der øvede sig: Så gik han amok på skolevogn

- Det er ikke til at forestille sig, at jeg kunne have opført mig sådan, men jeg sætter ikke spørgsmål ved offerets udtalelser. Jeg er parat til at kompensere hende, lød det, ifølge AFP og TV2 Sport, fra Bille i retten

Det er dog langt fra første gang, at den skandaleombruste fodboldspiller er i problemer med loven. 

I marts 2009 blev han i Danmark idømt 40 dages betinget fængsel og 50 timers samfundstjeneste for at have uddelt et knytnæveslag.

Læs også

Lars Løkke udstillet med kokain: Narko-billede går nettet rundt

I april 2015 blev han igen dømt i retten - denne gang 60 dages betinget fængsel samt 80 timers samfundstjeneste for at have bidt en politibetjent i armen og modsat sig en anholdelse.

Nicki Bille kom til Panionios i januar i år fra den polske klub Lech Poznań. Forinden har fodboldspilleren fra Vigerslev blandt andet spillet for FC Nordsjælland, Esbjerg fB, norske Rosenborg og spanske Villarreal.

Læs også: Dansk tvillinge-eksperiment tager nettet med storm

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip