Dansk kaffebar vil konkurrere med Starbucks: Al kaffe koster 10 kroner

Hvis du også er træt af at give mere end 40 kroner for en kop kaffe, så bør du måske besøge den helt nye kaffebar. De vil nemlig tage kampen op med de høje kaffepriser, og det er ikke kvaliteten det går ud over.

Hvis man er vant til at drikke kaffe fra sin egen kande, så får man et chok af de helt store, når man besøger en Starbucks eller en Baresso, og giver omkring 40 kroner for en kop kaffe. Ja, den har måske et fancy-navn, men indholdet er ikke særlig dyrt.

Det har man også fundet ud af i Odense, hvor man vil prøve at komme de gigantiske priser på kaffe til livs, og derfor kan du altid forvente en fast pris på 10 kroner, hvis du køber kaffe på kaffebaren Coffee Ten.

Kaffenbaren åbnede med deres koncept i februar, og i den første uges tid, var det svært at skaffe kunder, da mange folk forventede, at hvis kaffen kun koster en tier, så ville det også bare være som en kop kaffe, man kan få derhjemme.

Det er det dog langt fra. Faktisk er det samme kvalitet, som man kan få i de største kæder. Det fortæller indehaveren i et interview med migogodense.

”Mange troede, at det bare var sådan en kop kaffe, der bliver lavet ved tryk på en knap. Men det er det jo ikke. Det er samme kvalitet som alle andre steder,” fortæller Christoffer Andersen.

Hvorfor skal en kop kaffe koste 45 kroner?

Hos Coffee Ten ønsker Christoffer Andersen at sætte fokus på de alt for høje kaffepriser. Det koster nemlig ikke mere end et par kroner at lave en kop kaffe, så hvorfor skal kunden betale hele 45 kroner?

Det er den debat, som indehaveren ønsker at sparke i gang, og han mener, at danskerne længe har ledt efter et sted, hvor man kan få en kop kvalitetskaffe til billige penge.

”Der har manglet et sted, hvor det ikke koster en krig at købe noget ordentligt. Et sted som tør tage kampen op mod de andre,” fortæller han til migogodense.

Udenfor kaffebaren har han sat et skilt op, hvor i der vises to kaffekopper. Den ene har et logo på og en pris til 38 kroner, og den anden har intet logo og en pris til 10 kroner. Han prøver således at appellere til, at man betaler alle pengene for logoet og ikke for selve kaffen.

I øjeblikket er det kun i Odense, at man kan få en kop kaffe hos Coffee Ten, men de har allerede fundet lokaler i både Aarhus, København og Aalborg. Så der går ikke længe, før folk i andre byer kan få en billig kop kaffe.

Læs også

DMI udsender kategori 1 advarsel: Masser af storm

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip