Dansk kendis i stor sorg: Far er død

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

13/06/2024
Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Carsten Bjørnlund har været til at finde i det danske TV gennem mange år efterhånden. Her har han medvirket i helt store seerfavoritter som “Rita”, “Arvingerne” og “Hvide Sande”. 

Men selvom det går godt for Carsten Bjørnlund karrieremæssigt, så er det en svær tid for skuespilleren lige nu. 

sin instagram har Carsten Bjørnlund nemlig delt den triste nyhed om, at hans far, Steen Bjørnlund, er afgået ved døden.

I en følelsesladet besked på sin Instagram-profil har Carsten Bjørnlund meddelt sine følgere, at hans far, Steen, er gået bort. Med både et billede og en dødsannonce har skuespilleren delt sorgen over tabet af sin far, som døde den 7. juni.

I dødsannoncen, som Carsten Bjørnlund delte, står der, at Steen Bjørnlund "brød igennem til næste dimension". Den rørende besked fra familien fortsætter med ordene: "Altid allerede elsket". 

Du kan se opslaget her: 

Før Carsten Bjørnlund delte dødsannoncen, delte han et yderst rørende opslag med sine følgere på Instagram.

"Vi er dine sønner og du er vores Far. Jeg elsker dig far. Vi fik vendt skuden og de sidste 30 år var du min klippe. Vores klippe. Vi gjorde det sgu. Dine sønner og dig. På trods. Vi gjorde det på trods," skriver skuespilleren i opslaget.

Der er ingen tvivl om, at farens dødsfald har taget hårdt på skuespilleren, hvilket han også selv præciserer i de efterfølgende linjer: "Og nu er du død. Du døde fandme. Lige pludseligt. Og det er ikke fair. Jeg savner dig Far og jeg ved ikke lige nu, hvad jeg skal stille op. Så jeg hører Kim Larsen.
Din gamle klassekammerat. Og jeg græder. Vi græder. Dine sønner. Dine børnebørn. Svigerdøtrene. Din hustru. Din elskede hustru. Som holdt dig i sine arme, da du drog videre."

Vi, her på redaktionen, sender de varmeste tanker til Carsten Bjørnlund og hans familie i denne svære tid.

Du kan se Carstens hyldest til hans far nedenunder.