Dansk komiker frygtede for kræft i ni måneder: Nu deler han nyt om helbredet

Skrevet af Kamille Isaksen

26/02/2024
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Komikeren har netop fået meldingen fra sin læge.

Mest læste i dag

Efter en nervepirrende periode på ni måneder, hvor frygten for kræft hang som en mørk sky over ham, kan komiker Joel Hyrland endelig ånde lettet op. 

Det oplyser komikeren selv på sin Instagram

Joel Hyrland, der er kendt fra 'Vild med dans' og som en del af komikerduoen Adam & Noah, har nemlig modtaget den længe ventede nyhed, at han ikke er ramt af kræft som først frygtet.  

Joels  rejse begyndte, da lægerne opdagede en unormalitet ved hans ene nyre, som ikke lignede en nyresten. Dette førte til en mistanke om kræft, som satte Joel ud på en lang og udfordrende ventetid for en endelig diagnose. 

Den lange ventetid var fyldt med usikkerhed og bekymring, men Joel forsøgte at holde hovedet højt og ikke lade frygten tage overhånd. "Jeg har gentagne gange sagt, at jeg ikke har gået rundt og tænkt så meget over det, og det har jeg egentlig heller ikke, men jeg kan mærke en eller anden form for bragende tomhed efter denne melding," delte han på Instagram.

Lys fremtid forude

Nu, hvor Joel har fået den forløsende nyhed, ser han fremad med fornyet håb og optimisme. “Så nu det, som altid, fuld fart frem og fokus på alle de fantastisk fede projekter jeg har i år med både broscomedytour, podcast, husrenovering, min musik, skuespillet og alt andet jeg brænder for!”, skriver han i opslaget. 

Komikeren afslutter sit opslag med at sende en tanke til dem, som ikke har fået samme glædelige melding som ham selv. 

Du kan se Joels opslag her, hvor han også har delt beskeden fra lægen: