Hudløs ærlig Basim: Vil ikke have en kæreste af én specifik grund

Skrevet af Kamille Isaksen

26/02/2024
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Det er et helt bevidst valg, at den unge charmør er single.

Dagens topnyheder

Det er ikke længe siden, at danskerne kunne se Basim stå på scenen til det danske Melodi Grand Prix, hvor han præsenterede sin nye sang “Johnny”, som endte med at få en andenplads til trods, at han var den artist med flest seerstemmer. 

Netop dette er med til at understrege, at Basim er en lille charmør, som de fleste danskere ikke kan stå for. Men på trods af dette er sangeren stadig single, og det er ifølge ham selv et bevidst valg. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Basim bor alene på Islands Brygge i København, og det er et bevidst valg fra hans side at fokusere på sig selv i stedet for at søge et romantisk forhold.

Til trods for tidligere forhold og uden tvivl interesse fra potentielle partnere, understreger Basim, at han i øjeblikket ikke er på udkig efter kærlighed. "Jeg er single. Så vidt jeg ved. Ha, ha, nej, jeg er single. Jeg er bare mig selv. Jeg skal ikke have en kæreste lige nu," siger han med et smil. 

Basim åbner op om sine tilknytningsmønstre og frygten for at blive svigtet, som har påvirket hans tidligere forhold. Hertil forklarer han, at han trækker sig, når han kommer for tæt på, idet han er bange for at blive svigtet og dermed såret. "Jeg trækker mig i forhold, når det kommer for tæt på. Jeg er bange for at blive svigtet. Jeg er bange for at blive efterladt - jeg er bange for at blive såret," forklarer han.

Han erkender, at hans handlinger ofte har været en forsvarsmekanisme, en måde at beskytte sig selv på, som stammer fra uopklarede spørgsmål i hans barndom. Basim deler, hvordan hans mors tidligere tab af et barn og frygten for at miste igen har påvirket ham fra en ung alder. 

Basim lægger dog ikke skjul på, at han håber på, at han en dag kan indgå i et sundt forhold, men anerkender, at tiden ikke er inde endnu.

Nedenfor kan du høre Basims sang 'Johnny', som han bidrog med til det danske Melodi Grand Prix.