Dansk Michelin restaurant har mistet sin stjerne: Nu udlodder de findeløn

Foto: Google Maps

Ti Trin Ned i Fredericia har været udsat for en mærkelig hændelse.

Siden februar 2017 har gourmet-restauranten Ti Trin Ned haft en fin rød plakette hængende lige under navnet på deres restaurant i Kanalbyen i Fredericia.

Plaketten er et synligt bevis på, at restauranten er en del af den meget eftertragtede franske madguide kaldet Michelinguide. Her kan man enten få en, to eller tre Michelinstjerner.

Læs også

Dansk kendispar har mistet deres barn

5 år i træk har Ti Trin Ned kunne prale af at have en stjerne i guiden. Alt varer som bekendt ikke evigt, hvilket ægteparret Mette og Rainer Gassner har måtte sande.

De har nemlig mistet deres Michelinstjerne. Da parret sidste lørdag forlod restauranten, var plaketten der dog.

Onsdag var den så væk, efter at den formentlig er blevet skruet ned.

Det oplyser Rainer Gassner til Fredericia Dagblad efter parret har valgt at efterlyse plaketten på Ti Trin Neds facebookside:

- Øv! Vi har haft natlige gæster og vores fine, røde Michelin plaquette er forsvundet fra facaden. Det er vi virkelig kede af, står der blandt andet i opslaget

Plaketten er selvsagt en vigtig del af Ti Trin Neds brand, hvorfor Mette og Rainer Gassner nu vil give en findeløn til den eller de personer, som kan sætte parret i forbindelse med den stjålne plaket.

Mette og Rainer Gassner krydser fingre for, at deres opslag på de sociale medier kan hjælpe med at få den plakette, der har hængt under deres navn i snart seks år.

Men det forventer Rainer Gassner ikke sker. Der er også en anden væsentlig grund til, at de har lavet opslaget. Flere gæster har nemlig spurgt, om de har mistet stjernen.

- Vi har valgt at lave det her opslag i dag for at fortælle, hvorfor den ikke hænger, hvor den plejer at hænge, at vi ikke har mistet den som sådan. Den er simpelthen blevet stjålet, siger Rainer Gassner, der har forhørt sig hos Michelinguiden, om de vil erstatte den stjålne plakette.

Læs også

Advarer: Husk dette, når du bruger gasudstyr

 

Dagens Gossip