Dansk TV-par deler stor nyhed: Hun sagde ja

26/09/2023 08:47

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter omtrent 20 år har parret endelig planer om at opfylde datterens store ønske.

Mest læste i dag

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby friede i 2006 til kæresten Mette Røpke. Det blev et ja, og brylluppet var planlagt til at skulle stå på et ferieresort på Zanzibar. Brylluppet endte dog med ikke at finde sted, da Jesper Skibby ændrede mening i flyet derned. 

En beslutning som ikke behagede den kommende fru Skibby. 

»Jeg var så bitter, at jeg bagefter solgte vores vielsesringe og misbrugte Jespers dankort. Jeg købte alt muligt junk og inviterede min mor ud på fine restauranter. Jeg gjorde de klassiske kvindeting for at straffe ham,« har hun tidligere udtalt til BT. 

Den tidligere cykelrytter har dog sidenhen fortrudt sin egoiske beslutning og derfor også gjort noget ved situationen. 

I TV2-programmet ´Skibby på frierfødder´ faldt Skibby igen på knæ. Som seere af programmet ved, gentog Mette Røpke sit svar fra 17 år tidligere, og parret kan nu kalde sig for forlovede. 

En nyhed, som især glæder parrets 17-årige datter Elisabeth. 

»Vi gifter os primært for Elisabeths skyld. For hun har, siden hun var fire år, ønsket, at vi skulle giftes. Og så har vi har lagt brylluppet tæt på min mors fødselsdag. For det var hendes store drøm, at se os blive gift,« lyder det fra Mette Røpke til BT, som ydermere har tænkt sig at tage hendes kommende mands efternavn. 

Det tidligere aflyste frieri har dog sat nogle spor i Mette Røpke, som derfor finder det vigtigt, at der ved dette bryllup kommer andre boller på suppen. 

Brylluppet skal denne gang finde sted i Gilleleje Kirke en lørdag i oktober, og det er planlagt til at skulle være et småt og intimt bryllup med 15 gæster.