Danske forældre amok over manglende ‘Tinka-huer’

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Det er noget så småt som en 'nissehue', der har fået flere forældre op at ringe i juledagene. Det skyldes, at deres børn gerne vil have en Tinka-nissehue, men de har været revet væk hos de forhandlere, de har besøgt.

I forbindelse med den nye julekalender ‘Tinka og Kongespillet’ har det været muligt at samle nogle helt særlige Tinka-samlekort.

Blandt disse kort er der et specielt nissehue-kort. Hvis man får fingrene i det, kan man tage ned til sin lokale Ford-forhandler og bytte det til en nissehue magen til Tinkas.

Læs også

To små børn forladt i Aarhus: Forældre efterlyses

Der er bare det problem, at flere forældre er gået forgæves ned til den lokale Ford-forhandler, hvor nissehuerne er blevet revet væk. Det er mange forældre stærkt utilfredse med, hvilket de gør klart på Fords hjemmeside.

“Har et barn, der blev virkelig ulykkelig, og er 100% sikker på, jeg ikke er den eneste, der står med et barn, der blev virkelig skuffet og ked af det. Det er virkelig skuffende at bruge penge mange penge på at få samlekortene, og når man så endelig får nissehue-kortet, så kan man sgu ikke få nissehuen alligevel,” lyder det i et opslag fra en vred forælder til Fords Facebookside.

Sælges til 500 kroner

Det er gået så meget over gevind med de nissehuer, at de nu bliver solgt til overpris på sociale medier og diverse salgssider.

B:T. skriver eksempelvis, at Tinka-huen er set til intet mindre end 500 kroner på DBA, og de skriver ligeledes, at flere personer har haft flere huer på lager, og noget tyder derfor på, at folk har hamstret huer, så de kunne sælge dem med profit.

Ifølge Lene Dahlquist der er kommunikationsdirektør hos Ford, er der stadig mange Tinka-huer tilbage hos forhandlerne. I alt er der blevet produceret 50.000 Tinka-huer, så det burde kunne lade sig gøre at opstøve en hue.

Læs også

Far fik sit livs chok: Så baby i vaskemaskinen

 

 

Dagens Gossip