To små børn forladt i Aarhus: Forældre efterlyses

To børn er fundet i Aarhus. Politiet efterlyser deres forældre eller pårørende. Foto: Shutterstock.

Det blev ikke den normale hyggelige lørdag aften for to små børn, der blev fundet efterladt i Aarhus midtby. Politiet står endnu på bar bund og efterlyser forældre eller pårørende.

De to fundne børn er en pige på cirka ét år og en dreng på ca. to et halvt. 

Pige har sort hår. Hun var iført sorte støvler, blå jeans, blå jakke med hvide prikker og en blå hue. Drengen er cirka to et halvt år gammel, ligelededes med sort hår. Han var iført grønne støvler, bordeauxfarvede bukser og mørk jakke.

Ingen af børnene kan dansk, og politiet har ikke haft held med at få tilstrækkelige oplysninger ud af børnene. Vagtchef for Østjyllands Politi siger til TV2 Østjylland, at det formentlig er roma-børn.

"De kan ikke dansk. Vi ved ikke, hvor de kommer fra. Formentlig er det Roma-børn. Drengen, den ældste, har et sprog, som ikke er noget af det, vi ellers hører. Og så kunne de godt ligne Roma-børn," siger vagtchef Lars Bisgaard til TV2 ØSTJYLLAND. DLars Bisgaard siger desuden, at det er første gang i hans 22 år ved politiet, at han har oplevet at finde hittebørn.

Børnene er blevet afleveret til kommunen. Nu følger en særlig procedure for sådanne sager. 

Politiet vil undersøge videoovervågning for at finde ud af, hvor børnene kommer fra. 

Børnene blev fundet af en mand, der bemærkede den lille pige sidde alene i en klapvogn med drengen stående ved siden af. Vidnet holdt øje med børnene i 20-30 minutter før han tog aktion og spurgte i nærliggende butikker. Herefter kontaktede han politiet.

 

Læs også

Far fik sit livs chok: Så baby i vaskemaskinen

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip