Danskere frarådes nu at rejse til endnu et land

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Endnu et land er nu kommet på listen over lande, som regeringen fraråder rejser til.

For hver dag der går, spreder coronavirussen sig mere og mere i hele Europa. I Danmark er det begyndt at blive kritisk, men endnu værre står det også til i andre lande, og derfor fraråder regeringen at man rejser til de lande, som de har markeret med farven orange.

Læs også

Mette Frederiksen tager forskud på julen: Det er lidt tidligt på sæsonen

Hvis man er glad for at rejse, så er der ikke positivt nyt for danskerne, da det efterhånden er hele kortet, der igen er markeret som orange. Det betyder, at alle ikke nødvendige rejser til landene frarådes, og hvis man alligevel gør det, kan man blive tvunget til 14 dages karantæne uden løn af sin arbejdsplads.

Det seneste land, der er kommet på udenrigsministeriets rejsevejledning er Tunesien. Nu fraråder regeringen altså alle ikke nødvendige rejser til Tunesien, og det er pr. i dag.

Disse lande bør du ikke rejse til

Herunder kan du se listen over de lande, som udenrigsministeriet fraråder, at du rejser til i øjeblikket på grund af coronasmitten.

Hvis du alligevel skulle rejse til et landene, forventes det, at du går i karantæne ved hjemkomst i 14 dage eller indtil du har fået en negativ coronatest.

Du bør undlade at rejse til: 

Andorra, Belgien, Frankrig, Irland, Island, Kroatien, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederlandene, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn og Østrig

Derudover så frarådes rejser til lande udenfor Europa fortsat.

Læs også

Tragisk dødsulykke: Mand først fundet 2 dage efter

 

 

Dagens Gossip