Danskere overraskede: Skulle vaccineres, men pludselig stod kendt dansker og guidede dem

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Danskere der skulle vaccineres blev overrasket over synet af en kendt dansker, der hjalp dem på plads.

Det er en stor dag i Danmark i dag. Det er nemlig den store generalprøve for massevaccinationer i Danmark, og det sker hele landet over.

Der ventes nemlig, at 100.000 danskere i dag vil blive vaccineret mod covid-19, og det er det største antal vacciner givet på en hel dag.

Læs også

Basim som erstatning for Martin Jensen i X Factor: Jeg har erfaringen nu

I anledningen af de mange vaccinationer, er der sørget for særlige underholdning diverse steder i Danmark, hvor der eksempelvis er hyret underholdning fra et symfoniorkester i Frederikshavn.

Rykker vi i stedet østpå til til Øksnehallen i København, så blev borgere der skulle vaccineres ganske overraskede, da de så, hvem der guidede folk rundt til pladserne.

Det var nemlig ingen ringere end den kendte tv- og radiovært, Anders Lund Madsen.

Han havde iført sig mundbind og hvidt tøj som de andre ansatte i Øksnehallen, og her stod han så og hjalp danskere med at indtage deres pladser.

B.T var på stedet, og har fanget en video af Anders Lund Madsen, der guider danskerne rundt. Denne video kan du se her, hvis du scroller ned til tidspunktet 8.21.

I april ventes det at fire grupper af danskere vil påbegynde vaccinationer. Der er tale om gruppe 7, som er borgere mellem 80 og 85 år. Gruppe 8 som er borgere mellem 75 og 80 år. Gruppe 9 som er borgere mellem 65 og 75 år, og Gruppe 10a som er borgere mellem 60 og 64 år.

Det forventes, at alle danskere er blevet tilbudt vaccine senest den 25. juli.

Læs også

Umut beundrer Bagedyst-deltager: “Hvor har hun været hele mit liv?”

 

 

Dagens Gossip