De første 100 danskere der møder op her, får gratis kontanter

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Et tilbud kan nogen gange lyde for godt til at være sandt, men det er det ikke i dette tilfælde. Hvis du har tid på lørdag, kan du score dig selv lidt gratis kontanter.

Sådan lyder det noget specielle tilbud fra kunstneren Kristian Von Hornsleth, og der er faktisk noget om snakken.

Kristian Von Hornsleth åbner nemlig sin udstilling på Strayfield Gallery på lørdag, og i stedet for at bruge penge på markedsføring, har han i stedet valgt at give penge til de personer, der vælger at dukke op.

Læs også

Voldsom tragedie: 51-årig blev fyret fra sit job - vendte tilbage med et våben

Kunstneren fortæller nemlig, at han ikke engang er sikker på, at de penge han smider efter Facebook-markedsføring rent faktisk virker, og derfor har han valgt at tage en anden tilgang.

Han har derfor hævet 10.000 kroner, og de penge bliver givet væk til de første 100 personer, der besøger hans udstilling på lørdag.

“Så tænkte jeg fandme, at vi bare giver pengene direkte til dem, der kommer til udstillingen. Hvorfor skal vi give penge til Facebook? Hvor bliver de penge af? Facebook betaler alligevel ikke skat. Derfor tænkte jeg fandme nej,” lyder det fra Kristian Von Hornsleth til Ekstra Bladet.

Der er et enkelt krav fra kunstneren, og det er, at du går ind og tilmelder dig udstillingen via galleriets hjemmeside. Ønsker du de 100 kroner, kan du gå ind og tilmelde dig på www.strayfieldgallery.com.

Udstillingen på lørdag er værker af den hollandske fotokunstner Sander Dekker.

Læs også

Kiosk-ansats store fejl sikrede dansk kvinde 5 millioner kroner

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip