Kiosk-ansats store fejl sikrede dansk kvinde 5 millioner kroner

Foto: Danske Spil

En dansk kvinde i 50'erne fra Frederiksberg, endte med at blive meget forvirret, da hun vandt 5 millioner kroner.

Det må være den vildeste følelse at vinde en stor milliongevinst i Lotto. Følelsen må dog være endnu vildere, hvis man vinder 5 millioner kroner, uden at man overhovedet har spillet.

Sådan var tilfældet for en kvinde i 50’erne fra Frederiksberg. Hun havde nemlig ikke spillet Vikinglotto, men takket være en fejl fra den ansatte i kiosken, så endte det med, at det alligevel var det, hun fik spillet.

Læs også

DMI varsler blæst af stormstyrke og sne

Kvinden fortæller til Danske Spil, at hun var nede i kiosken om onsdagen, og hun havde sagt til den ansatte, at hun gerne ville købe en lotto-kupon. Hun havde regnet med, at kuponen så ville gælde til trækningen om lørdagen.

Den ansatte i kiosken lavede dog en lotto-kupon til den såkaldte Vikinglotto, der er et fælles skandinavisk lottospil, der trækkes om onsdagen.

Jeg blev en smule forvirret

Forvirringen var derfor også rigtig stor for den ældre kvinde, da hun fandt ud af, at hun havde vundet 4.845.024 kroner på et spil, hun ikke havde regnet med, at hun havde spillet.

“Jeg var nede i kiosken om onsdagen og havde sagt, at jeg bare skulle have en Lotto kupon. Personen, der betjente mig, har jo så bare tænkt, at det var til Vikinglotto samme aften, mens jeg troede, jeg havde købt til om lørdagen. Så jeg må indrømme, at jeg blev en smule forvirret, da jeg så vandt på den,” fortæller hun til Danske Spil.

Den heldige kvinde har længe ledt efter et nyt sted at bo, og nu har hun så pengene til, at det kan ske. Hun har indtil videre ikke fortalt nogen, at hun er blevet millionær, og hun har heller ikke planer om at fortælle det foreløbigt.

Læs også

Tragisk ulykke: 3-årig døde for øjnene af mor og far

 

 

Dagens Gossip