Den er gal igen: Nu er der nye problemer for familien Knudsen

Skrevet af Emil Martesen

30/11/2023
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Nu er der nye problemer for familien Knudsen.

Dagens topnyheder

Dennis Knudsen har været en omstridt herre i den seneste tid.

Det skyldes, at han for godt tre måneders tid siden tabte hovedet, da han valgte at flå en bom op for at komme om bord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede hele situationen. 

I kølvandet på episoden har han fået konfiskeret sin 1,2 millioner kroner dyre Audi Q7 samt fået frakendt kørekortet.

Men den danske TV-kendis er angiveligt ikke alene om at få frakendt sit kørekort.

I en nylig vending af skæbnen har Dion Knudsen, bror til den kendte frisør Dennis Knudsen, mistet sit kørekort efter at være blevet snuppet for spirituskørsel igen. Denne hændelse kommer i kølvandet på Dennis Knudsens egen juridiske strid, hvor han afventer retssag for vanvidskørsel og hærværk.

Det skriver B.T via SE&HØR.

Dion Knudsen blev frakendt sit kørekort i tre år ved et retsmøde i Helsingør, efter at hans promille blev målt til 0,98. I modsætning til sin bror, som mistede både bil og kørekort, har Dion fået lov at beholde sin bil.

Han udtrykker en vis resignation over sin handling og nævner muligheden for at søge om tilladelse til at køre med en alkolås installeret i bilen:

"Min promille blev målt til 0,98. Det er mig, der har lavet noget lort, men der er mange ting, der er meget værre. Nu vil jeg søge om at få lov at køre, hvis der bliver installeret en alkolås i bilen", fortæller Dion Knudsen til SE&HØR.