Dennis Knudsen blev torsdag idømt 40 dages fængselsstraf: Nu afslører han ét særligt ønske

Skrevet af Emil Martesen

22/12/2023
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Nu afslører kendisfrisøren ét særligt ønske.

Dagens topnyheder

Der er løbet meget vand i åen for Dennis Knudsen siden han for godt fire måneders tid siden tabte hovedet, da han valgte at flå en bom op for at komme om bord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede hele situationen. 

I kølvandet på episoden har han fået konfiskeret sin 1,2 millioner kroner dyre Audi Q7 samt fået frakendt kørekortet.

Og i går faldt der dom i sagen, der nu er lakket mod enden.

Dennis Knudsen straffes med fængsel i 40 dage - men straffen skal kun fuldbyrdes, hvis han begår noget kriminelt de næste to år. 

Det skrev Ekstra Bladet.

Men det stopper dog ikke her.

Tiltalte skal betale en bøde på 2000 kroner. Han fratages kørekortet. Bilen skal konfiskeres. Det er truffet af et enig domsmandsret. 

Det betyder, at Dennis Knudsen er blevet frifundet for grov vold, men dømt for fareforvoldelse.

Og sidenhen er det ikke gået stille for sig.

I en dramatisk vending i retssalen lagde kendisfrisøren Dennis Knudsen ikke skjul på sit brændende ønske om at offentliggøre overvågningsmaterialet fra en hændelse den 28. juli, hvor han mistede besindelsen på Molslinjen. Dette ønske blev fremsat i Retten i Aarhus, hvor Dennis Knudsen stod over for domsafsigelse i en sag, der har vakt opsigt:

"Jeg havde bare håbet, den video, vi har set i retten, også kunne være til offentlig beskuelse", sagde Dennis Knudsen til HER&NU, efter at have erkendt, at hans håb om at få videomaterialet frigivet var bristet. Hans intention var at lade offentligheden selv dømme hændelsen baseret på det visuelle bevis, i håb om at nuancere den fortælling, der er blevet skabt omkring hans handlinger.

Denne sag, som har fanget offentlighedens opmærksomhed, involverede en række alvorlige anklager mod Knudsen, herunder vanvidskørsel og fareforvoldelse. Han blev beskyldt for at have påkørt en ansat på Molslinjen flere gange i et forsøg på at komme ombord på færgen, efter at have revet en bom ned:

"Det bliver jo skrevet, som om jeg bare har kørt 200 kilometer i timen med børn på bagsædet og bare bremser og klodser op, og så lyder det meget værre, end hvad virkeligheden var, når man ser det på videoen", forklarede Dennis Knudsen, tydeligt frustreret over den offentlige fortolkning af hændelsen.