Derfor brød Irina ud i gråd

Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det var en blodig situation, der resulterede i, at Irina Olsen brød ud i gråd.

Lige nu er iværksætteren og influenceren Irina Olsen aktuel med en ny bog. 'Jeg rejser mig hver gang' er titlen på biografien, hvori hun blandt andet fortæller om sin opvækst og de mange gange hun har optrådt i forskellige realityshows såsom 'Fristet' og 'Divaer i Junglen' på TV3.

Læs også

Ny pengeseddel på gaden i Danmark

Det er også i sidstnævnte program, at Irina Olsen oplevede at bryde grædende sammen. Det fortæller hun til DR.dk.

Blod ned ad benene

I 2012 deltog hun i reality-programmet 'Divaer i junglen', der blev optaget i en jungle i Costa Rica, hvor hun sammen med en række andre kendte mennesker var igennem forskellige udfordringer. Midt i det hele fik Irina Olsen sin menstruation.

'Jeg rejser mig hver gang' er titlen på Irina Olsens biografi. Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

“Mens vi gik gennem junglen, fik jeg min menstruation, og jeg bad produktionsteamet om lov til at få min tampon, men de sagde, at det ikke kunne lade sig gøre lige nu. Jeg blødte så meget, at det løb ned ad mit lår,” forklarer hun og uddyber, hvordan hun gentagende gange bad om tamponen, men det fik hun afslag på. Samtidig skulle deltagerne udføre en fysisk udfordring, hvor de løb gennem junglen, og til sidst brød hun grædende sammen. Det valgte produktionsselskabet at filme. 

“De filmede mig grædende og gav mig tamponen efterfølgende. De fik deres drama, og jeg kunne stoppe min blødning.”

I dag lever Irina Olsen blandt andet af sin Instagram, hvor over 235.000 følger med. Derudover er hun aktuel i sit familieprogram, 'The Olsens', på Kanal 4, og så har hun også bloggen Irinathediva.dk. Hun er gift med dj'en Morten 'Faustix' Olsen og sammen har de datteren Allessia.

Læs også

Mette Frederiksen taler ud om dette års corona-jul

 

Dagens Gossip