Desperat mor efterlyser hjælp: Hvem kan hjælpe med at opklare mærkerne på hendes børn?

En bekymret mor er gået på de sociale medier, for at få hjælp til at identificere de særlige mærker, som begge hendes døtre har fået, og som lægerne ikke kan hjælpe hende med at opklare. Ved du hvad mærkerne er?

Sandie Tutter Boriths leder med lys og lygte efter nogen, der kan hjælpe hende med at opklare de besynderlige mærker, der er på begge hendes børn. Hun lavede derfor et længere opslag på Facebook i går, som allerede er blevet delt mere end 250 gange.

I opslaget skriver den bekymrede mor, at hun allerede for to år siden lavede et opslag, hvor hun spurgte om råd til, hvad de blå-lilla mærker som hendes datter havde på kroppen, var. Hun havde nemlig været til mange forskellige undersøgelser, men lægerne kunne ikke hjælpe hende med et svar.

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

Faktisk gik det så galt, at forældreparret på et tidspunkt blev mistænkt for selv at stå bag mærkerne.

“Da alle blodprøver så fine ud, fik min datters far og jeg den værst tænkelige mistake på os. En læge mente nemlig ikke, at disse mærker kom af sig selv, men at vi påførte dem på hende,” skriver Sandie i sit opslag, inden hun fortsætter:

“Så derfor skulle der både tages røntgen, og derefter skulle hun tjekkes bag øjnene, for at se, om vi skulle have ruske i hende. Begge ting så fine ud, og der var ingen tegn på, at vi skulle have udøvet vold mod vores datter,” lyder det fra moren.

Kan i genkende mærkerne?

Forældrene blev clearet for mistanken om, at de selv skulle have forårsaget mærkerne på deres datter, og de blev derfor kaldt ind til nye undersøgelser, så de kunne komme til bunds i sagen.

Der kom fortsat ingen resultater, og de aftalte at ses, når den 4 uger gamle pige blev et år, men heller ikke der, kunne de finde en årsag.

“Vi fik beskeden om, at hun skulle tjekkes igen, når hun blev 1 år gammel, og det blev hun, dog stadig uden resultat. Lægen mente, at hun sikkert bare havde sart hud.

To år er der altså gået siden de fik besked fra lægen, og for fem uger siden fødte Sandie så en ny lille pige. For et par dage siden opdagede Sandie dog, at hendes nye lille piger havde de samme identiske mærker.

“For et par dage siden opdagede jeg, at hun havde de samme mærker, og på det ene ben, var der et stort mærke, som er helt identisk med det, som vores datter havde for to år siden,” skriver Sandie

Moren forventer, at de endnu engang skal til undersøgelser, men også, at undersøgelserne formentlig ikke giver noget svar. Derfor søger hun desperat efter hjælp på Facebook fra andre forældre, som måske har oplevet samme mærker på deres børn.

Skulle du have kendskab til, hvad mærkerne kan være, så kan du skrive en kommentar til Sandies Facebook-opslag eller sende hende en privatbesked.

Læs også

Graveren Annie chikaners på sit job: Efterlyser bagmænd bag grænseoverskridende sexopslag

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip