Graveren Annie chikaners på sit job: Efterlyser bagmænd bag grænseoverskridende sexopslag

Graveren Annie Ovesen har følt sig nødsaget til at dele et grænseoverskridende opslag på de sociale medier, da hun er blevet udsat for en hetz i sit lokalområde. Nu efterlyser hun gerningsmanden.

Det er aldrig nogensinde morsomt, når man bliver angrebet personligt. Det kan Annie Ovesen fra Skørping skrive under på, da hun i løbet af den seneste tid har været udsat for en stor hetz.

Rundt omkring i forskellige byer har Annie nemlig observeret, at der har hængt sedler med sexannoncer, der reklamerer for, at Annie tilbyder diverse seksuelle ydelser mod kontanter.

Læs også

Farligt: Se hvad der sker med din krop, hvis du sover med ventilatoren tændt

Helt præcist står der følgende i opslaget, der begynder med overskriften: Annie’s Sexklub Tilbyder:

“Lækker liderlig moden Dame. Tilbyder dejlig sex, med og uden. Og alle stillinger. Særtilbud 1 time kun 1.000kr. - 30 Min. 500 kr. Da jeg altid har kunnet lide unge drenge, tilbydes unge drenge fra 15 til 18 år halv pris. Også til de dejlige Enkemænd, hvis hustruer, jeg har begravet, tilbydes der halv pris. På min diskrete adresse, og kører også Escort. Kys og knus. Annie Ovesen (Graver ved Thorup og Siem Kirker),” lyder sedlerne, som Annie har fundet på et byskilt i Hellum, ved Rebbild bakker, og som er spredt rundt på kirkegården ved Thorup Kirke.

Jeg er rigtig ked af det her

Det har ikke været nogen let beslutning for Annie Ovesen at offentliggøre opslaget på Facebook. Hun lagde det op for 15 timer siden, hvor hun tilføjede en længere besked, og blandt andet berettede om, at hun har meldt det til politiet.

Formålet med opslaget er, at hun meget gerne vil finde den eller de personer, der står bag de krænkende annoncer, der bliver delt rundt omkring.

“Det her er en hård beslutning at tage. Men det sidste døgn er denne seddel og flere med samme text blevet hængt op på et byskilt i Hellum, på en p-plads i Rebild bakker, puttet i to postkasser på Madum Søvej, spredt rundt på kirkegården ved Thorup Kirke,” lyder det indledningsvist fra Annie Ovesen, der fortsætter sit opslag:

“Jeg er rigtig ked af det her, og det er meldt til politiet. Hvis nogen ser lignende sedler, eller har set dem, eller hvis nogen skulle have set en opføre sig underligt i forbindelse med de steder, så skriv på messenger til mig, og hvis i ikke vil henvende jer, så ring gerne til politiet,” lyder det fra Annie, inden hun kraftigt beder folk om at hjælpe hende med at finde gerningsmændene.

Opslaget fra Annie Ovesen har allerede fået mere end 600 delinger, og flere brugere mener, at den særlige måde at udtrykke sig på i annoncerne, er en måde at finde frem til gerningsmanden på.

Hvis du har informationer, så kan du kontakte Annie Ovesen eller Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Tragisk dødsfald og kvæstelser: Mor havde 10-årig søn med på motorcykel

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip