Det er ikke kun YouSee: Nu mister flere danskere tv-kanaler

Foto: Shutterstock.com

Fra 2020 vil YouSee-kunder ikke længere kunne se Discovery Networks kanaler, men det er ikke kun YouSee, der siger farvel til kanalerne. Det gør også en anden udbyder på markedet.

Det har været en af de varmeste historier i løbet af efteråret og vinteren, da YouSee via medierne meldte ud, at de ikke længere ville tilbyde Discovery Networks kanaler i deres pakker.

Det får den betydning, at YouSee-kunder der tidligere har haft kanaler som Kanal 4,5,6 Eurosport 1&2 samt mange flere kanaler, ikke kommer til at kunne se disse kanaler fra årsskiftet.

Discovery var langt fra tilfredse, og de startede derfor en regulær tv-krig, hvor de begyndte at lave kampagner med, at YouSee bliver til NoSee i starten af 2020.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

Tilmed satte de over en undersøgelse til værks, som viste, at mange hundrede tusinde YouSee-kunder stod klar til at forlade tv-udbyderen, der pludselig fjernede 11 kanaler fra dem.

Mens det kun har været Discovery og YouSee, der har været i medierne, så er det faktisk ikke kun den tv-udbyder, der ikke kommer til at vise kanaler fra Discovery Network længere.

Nu forsvinder de også hos Fullrate

Fullrate kommer nemlig heller ikke til at have Discovery-kanalerne i deres pakker fra 2020, så danskere der får deres tv-signal fra Fullrate, skal altså også til at forberede sig på sorte kanaler.

Det er TDC, der har bekræftet over for B.T, at Fullrate ikke kommer til at tilbyde Discovery-kanalerne længere fra årsskiftet. Det skyldes, at Fullrate og YouSee ejes af de samme, og derfor er det faktisk ganske naturligt, at de ikke kommer til at tilbyde kanalerne, når YouSee heller ikke gør.

Der arbejdes dog fortsat på at nå til enighed om en aftale, så danske kunder hos både YouSee og Fullrate igen kan komme til at se Discoverys kanaler, hvor det særligt har været landskampene, der har trukket os mange danskere.

Det vides endnu ikke om Fullrate-kunder skal regne med at betale mindre for deres kanaler fremadrettet, eller om prisen vil fortsætte.

Læs også

Kvinde chokerer dommerne i Tyskland har Talent: Spiser pølser med numsen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip