Kvinde chokerer dommerne i Tyskland har Talent: Spiser pølser med numsen

Foto: Youtube / Duckie L'Orange

Du kommer formentlig ikke til at se noget, der er mere mærkeligt, end den optræden en tysk kvinde leverede i det tyske talentshow, Das Superstar.

Se det bizarre klip nederst i artiklen

Rundt omkring i verden går der rigtig mange mennesker rundt med store drømme. De vil gerne leve af deres talent, men desværre er det lettere sagt end gjort.

Heldigvis er det blevet muligt for mange, at blive opdaget ved at deltage i diverse talentshows, hvor vi herhjemme i Danmark blandt andet har programmet Danmark har Talent, et koncept der også eksisterer i andre lande.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

I Tyskland hedder programmet Das Supertalent, og her skal håbefulde tyskere forsøge at vinde programmet, ved at vise deres helt unikke talent frem.

Unikt er vist det helt perfekt ord til at beskrive den deltager, der chokerede dommerne, mens talent måske er for meget sagt.

Kvinden der kalder sig Duckie L’Orange, sagde ikke et eneste ord, under hendes optræden i programmet. Men det var altså heller ikke nødvendigt, for at chokere både dommere og publikum.

Pludselig smed hun bukserne

Kvinden kom ind på scenen iført et rengørinskostume og en hundeboks. Angiveligt lignede det, at hun ledte efter sin hund.

Kort efter gik kvinden ud af scenen, men da hun få sekunder senere kom tilbage, var det med bukserne nede, så alle kunne se hendes numse, hvor hun havde tegnet øjne, øre, næse, mens munden skulle være hendes. Ja, du kan nok regne det ud.

Hun hoppede rundt på scenen og gøede, til stor forargelse blandt dommere og tilskuere, der dog også havde svært ved ikke at holde grinende inde, over det bizarre syn.

Kort efter gik kvinden væk fra scenen igen, hvorefter hun kom tilbage ‘som sig selv’ og viste en stor seddel, hvor der stod, at hun ledte efter hunden, og at der var en stor findeløn.

 

Pludselig fik kvinden en ide. Hun hev et par pølser op fra sin lomme, som hun placerede på gulvet, og ja, det lokkede naturligvis ‘hunden’ frem.

Læs også: BT nyheder sport og underholdning

Da ‘hunden’ nærmede sig pølserne, begyndte den at spise dem, og det foregik ved, at kvinden stoppe pølserne op mellem benene. Det afslørede i øvrigt meget detaljeret, at kvinden ikke havde nogen trusser på, men producerne bag Das Superstar valgte at censurere det knap så sobre billede.

Videoen kan ses lige her

Læs også

Mor rystet over datters dyre enhjørningkage - Kan du se hvad det ligner?