DMI: 23 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Vi nærmer os virkelig den første ægte sommerdag i Danmark, da temperaturen kommer til at stige voldsomt i løbet af denne uge.

I løbet af de seneste par dage har vejret været ganske kedeligt. Det har været meget gråt, og der har været masser af nedbør.

Sådan kommer det desværre til at fortsætte lidt endnu, men derefter så skifter vejret kurs med 180 grader, og så kan vi igen se frem til både sol og varme.

Læs også

Danskere kan rejse på ferie til dette land fra 1. juli

Først starter vi med at kigge på vejret i dag mandag, hvor der forventes at blive mellem 9 og 13 grader. I løbet af morgenen vil der være lidt eller nogen sol i den nordlige del af Jylland, men ellers skulle det regne og være overskyet i det meste af landet.

I nat bliver det fortsat overskyet med regn, mens temperaturen vil ligge på mellem 5 og 10 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Allerede i morgen begynder der at ske ting og sager med temperaturen. Tirsdag går det nemlig hen og bliver helt op mod 17 grader. Først på dagen bliver det skyet med enkelte byger i de østlige egne, men ellers skulle det holde tørt.

I løbet af dagen kan der ved kysterne komme hård vind, men i løbet af natten bliver det tørt og klart, mens temperaturen vil ligge på 4 til 9 grader.

Onsdag bliver det mest tørt med nogen eller en del sol. I de sydlige egne vil der være skyet, mens temperaturen forventes at ligge på mellem 13 og 18 grader.

Torsdag kommer temperaturen så over 20 grader. Det bliver tørt med nogen eller en del sol, dog kan der først på dagen være lidt skyet. Temperaturen vil ligge på mellem 15 og 21 grader, hvor det bliver varmest i Jylland.

Fredag tager temperaturen endnu et hak op ad. Der bliver nemlig helt op til 23 grader. Først på dagen vil der være lidt eller nogen sol, mens der senere kan komme regn eller byger måske med torden.

Lørdag falder temperaturen igen. Der vil være spredte byger i hele landet, måske lidt torden, og så vil temperaturen ligge på mellem 12 og 15 grader.

Søndag og mandag skulle vejret igen gå hen og blive dårligt. Der skulle komme byger, og temperaturen forventes at falde.

Læs også

715.000 danskere får flere penge

 

 

Dagens Gossip