DMI: 30 grader flere dage i træk

Foto: Shutterstock.com

DMI melder ud, at der nu ikke blot ventes 30 grader i Danmark en enkelt dag.

Vejret vil i de kommende dage til at blive meget blandet. Den ene dag vil du opleve, at du næsten ikke kan holde ud at være i varmen, mens du andre dage vil ønske, at du havde taget mere tøj på.

Læs også

Undskylder voldsomme billeder af Christian Eriksen

Når vi nærmer os midten af den kommende uge, går det dog hen og bliver rigtig varm, og nu tyder det på, at det ikke kun er en enkelt dag, at vi får 30 grader i Danmark.

Det kommer vi dog nærmere ind på om lidt.

Sådan bliver vejrudsigten

I dag søndag ventes tørt vejr med nogen eller en del sol. Temperaturen vil ligge på mellem 15 og 20 grader, og der bliver let til frisk omkring nordvest.

Mandag ventes der først på dagen nogen eller en del sol, men senere bliver der overskyet og der vil komme lidt regn. Temperaturen vil ligge på mellem 17 og 23 grader.

Tirsdag igen tørt vejr med nogen sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 15 og 20 grader.

Onsdag bliver en dag med sol og temperaturer på mellem 18 og 23 grader, og der skulle holde tørt hele dagen.

Når vi så kommer til onsdag, begynder temperaturen at stikke helt af. Der ventes tørt vejr med nogen sol og op til 30 grader, mens der om natten kan være omkring 20 grader.

Fredag vil der tørt vejr med lidt sol i store dele af landet, men andre dele vil opleve skyet vejr med regn og torden. Temperaturen vil igen kunne ramme de 30 grader. Dog ventes kun mellem 15 og 23 grader i den nordvestlige del af af landet.

Når vi rammer den kommende weekend, ventes der risiko for kraftig regn eller byger.

Læs også

Christian Eriksen har sendt besked til holdkammerater

 

 

Dagens Gossip