DMI advarer danskerne fra morgenstunden

Foto: Shutterstock.com

Der kommer rigtig meget kulde de næste par dage, hvor der allerede i nat forventes at komme helt ned til -6 grader.

Du har højst sandsynligt bemærket, at temperaturen er faldet et par grader i løbet af de sidste par dage. Temperaturer på omkring de 10 grader er blevet skiftet ud med minusgrader, og derfor vil mange danskere i dag vågne op til frost på deres bilruder.

Netop kulden er også årsagen til, at DMI advarer danskerne fra morgenstunden, for der er nemlig stor risiko for, at der er isglatte vej fra morgenstunden.

Læs også

Passagerfly styrtet ned

På DMIs hjemmeside under vejrudsigten i dag skriver de, at der i morgentimerne fortsat vil være risiko for både rim- og isglatte veje i stort set hele Jylland, mens der i resten af landet kun vil være lokalt isglatte veje.

Foruden de isglatte veje så bliver det en dag med op til 4 graders varme, mens temperaturen desværre falder rigtig meget i løbet af natten. Her kan vi forvente helt ned til -6 grader.

Vejrudsigten i weekenden

Tager vi et kig på lørdag, så bliver det en dag med stedvis tåge fra morgenstunden, men ellers bliver det ganske tørt. Øst på er der mulighed for lidt eller nogen sol, mens der i vest forventes at blive mere skyet.

Efter en kold morgen vil temperaturen stige fra 0 til 4 grader, og det forventes at være varmest ved Vestkysten. Om aftenen og natten falder temperaturen igen, og der forventes mellem -2 til 4 graders varme.

Søndag bliver en overskyet dag med lidt regn, men heldigvis stiger temperaturen. Der vil være mellem 3 og 8 grader i luften i løbet af søndagen, og det vil faktisk være samme temperatur, der kan forventes om natten.

Temperaturen fortsætter med at stige ud på mandagen, hvor vi kommer helt op i 10 graders varme.

Læs også

Frygteligt: 2-årig blev kvalt i vindrue juleaften

 

 

Dagens Gossip