Frygteligt: 2-årig blev kvalt i vindrue juleaften

Foto: Pixabay

Det var meningen, at juleaften skulle være en hyggelig aften for hele familien, men det endte desværre med en stor tragedie.

En stor familie skulle ligesom mange andre holde juleaften, og der var derfor lavet den helt store julebuffet. Det inkluderede blandt andet også vindruer, men det skulle desværre viste sig at blive fatalt.

Familiens blot 2-årige barn fik nemlig en vindrue galt i halsen, og det gik faktisk så galt, at det 2-årige barn mistede livet juleaften.

Læs også

16-årig lavede dørfis midt om natten: Det skulle han aldrig have gjort

Ifølge det tyske medie Hamburger Morgenpost, så ringede en familie fra bydelen Eissendorf i Hamborg til alarmcentralen klokken 15.30, hvor forældrene fortalte, at deres barn var blevet kvalt i en vindrue.

Der kom udrykning fra både ambulance og akutlæge, og selvom akutlægen formåede at få vindruen ud af barnets hals, så stod livet ikke til at redde. 

Da det 2-årige barn ankom til hospitalet, erklærede lægerne barnet for dødt. Det skabte stor tumult på hospitalet blandt flere familiemedlemmer, der havde svært ved at håndtere beskeden.

Politiet blev derfor tilkaldt, og mere skete der heldigvis ikke ifølge det tyske medie. Familien har fået tilbudt krisehjælp af en psykolog.

Læs også

Ledte efter sin forsvundne hvalp - Fandt halsbånd og rædselsfuld besked

 

Dagens Gossip