DMI advarer fra morgenstunden

Foto: Shutterstock.com

DMI har udsendt en varsel fra morgenstunden til de personer, der skal tidligt ud af døren.

Efter to fantastiske dage i træk, hvor temperaturen har været i den rigtigt høje ende, så vil temperaturen atter falde i dag. Samtidig har DMI udsendt en kategori 1-varsel, da folk særligt skal være opmærksomme fra morgenstunden.

Læs også

Breaking: Nu bliver mundbind et krav

Ifølge DMI er der tale om en meget tæt tåge, der vil ramme både Jylland, Fyn, Sydsjælland samt Lolland-Falster. Sigtbarheden vil være helt ned til under 100 meter.

DMIs meteorolog Klaus Larsen fortæller på DMI, at med tæt tåge, vil to målmænd i hver sin ende af en fodboldbane ikke kunne se hinanden. Det kan naturligvis være farligt i trafikken, hvis man ikke kan se den forankørende bil, og derfor er man nødt til at tilpasse hastigheden til forholdene.

Det ventes at den tætte tåge er væk i løbet af formiddagen.

Jævnt til godt vejr i denne uge

I dag onsdag vil der primært være skyet men tørt vejr. Senere kan det klare op med lidt sol, og temperaturen forventes at ligge på mellem 16 og 20 grader.

Torsdag vil der være tørt med en del sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 15 og 18 grader.

Når vi rammer fredagen vil der ligeledes være tørt med nogen eller en del sol, mens temperaturen fortsat vil ligge på omkring de 15 til 18 grader.

Lørdag stiger temperaturen en smule, da vi kan få op til 20 grader, og det samme er tilfældet søndag. I den kommende uge starten ugen ud med omkring 21 grader, og ifølge DMi får vi stigende temperaturer i løbet af tirsdag og onsdag.

Generelt skulle vejret blive stabilt, tørt og med stigende temperaturer.

Læs også

Tog en slurk øl: Nu er mor til to små børn død

 

 

Dagens Gossip