DMI advarer mod ‘farligt’ vejr

Foto: Shutterstock.com

Det bliver desværre ikke en dag, hvor det bliver specielt godt vejr. Det regner fra morgenstunden, og både DMI og politiet advarer mod de 'farlige' forhold.

Skal du ud at køre fra morgenstunden, så bør du være lidt mere opmærksom end du plejer. Det er nemlig ikke specielt godt vejr udenfor, hvor man særligt i den nordlige del af Danmark og den østlige del har meget tæt tåge, som gør sigtbarheden rigtig dårligt.

Derudover øser det også ned, og den kombination kan være rigtig farlig på vejene, Der har allerede været et uheld på Amagermotorvejen på grund af tågen, og derfor har politiet også været ude at advare mod det ‘farlige’ vejr.

Læs også

Taxa-Jørgen anede uråd, da passageren ikke dukkede op - Kan have reddet hendes liv

Det burde dog primært stå på i løbet af morgenstunden, og derefter vil det begynde at klare op igen. I løbet af dagen vil der komme lidt eller nogen sol, og kun enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 12 og 15 grader, og der kan komme lidt vind i løbet af dagen.

Vejrudsigten for weekenden

Hvis man havde de store planer ude i naturen i denne weekend, så skal man forsøge at finde de tidspunkter, hvor regnen ikke står ned i stænger.

Det bliver muligt, men det kommer dog til at regne de fleste af dagene i løbet af fredag til søndag.

Fredag vil der være overskyet det meste af dagen, og der vil være byger af og til. Temperaturen ligger på mellem 12 og 15 grader, og der vil være let til frisk vind.

Lørdag forventes det, at der over den østlige del af landet stort set vil være tørt med en del sol, mens der i den vestlige del vil være overskyet og byger. Temperaturen ligger på mellem 12 og 14 grader, og der vil også komme lidt vind i perioder.

Søndag starter dagen ud skyet og med regn. I løbet af dagen begynder det dog at klare op, og så forventes det, at der kommer nogen sol, og kun enkelte byger i løbet af aftenen.

Temperaturen ligger på mellem 12 og 15 grader. De efterfølgende dage vil være næsten være identisk, men temperaturen tager et lille dyk i graderne.

Læs også

Dan Rachlin er på fræk slankekur: Får blowjob hvis han holder sig fra sukker

 

 

Dagens Gossip