Dan Rachlin er på fræk slankekur: Får blowjob hvis han holder sig fra sukker

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Der er nok rigtig mange mænd, der ville ønske, at de var i Dan Rachlins sted. Han er godt nok begyndt en lille slankekur, men belønningen er til gengæld blowjobs fra konen.

En rigtig stor del af den danske befolkning har på et eller andet tidspunkt været træt af de overflødige kilo, og derfor forsøgt en eller anden form for slankekur.

Det er meget sjældent sjovt, fordi det kræver et offer af den ene eller anden slags. Typisk vil det være, at man omlægger sin kost, eller at man begynder at dyrke motion, hvert fald hvis man ønsker, at vægttabet skal vare ved.

Læs også

Luksusfælden: Jeanette smadrede ruder for 140.000 kroner

Man kan så diskutere, om der findes gode slankekure eller ej, men noget tyder på, at Dan Rachlin er påbegyndt den bedste af slagsen, og det er faktisk hans kone, der fortjener hele æren.

Dan Rachlin er nemlig gift med fitness-instruktøren Charlotte Rachlin, og hun ville gerne hjælpe sin mand med at komme i bedre form, og det skulle ske ved at stoppe med sukker og kager.

Oralsex til morgen og aften

For at få sin husbond til at stoppe med at indtage de søde sager, giver hun ham et blowjob hver eneste morgen og aften. Reglerne er blot, at han skal holde sig fra sodavand og kager.

“Så får han et blowjob morgen og aften. Reglerne er, at han holder sig fra sodavand og kager,” fortæller Charlotte Rachlin til Her&Nu.

Et frækt tilbud er tilsyneladende det, der skal til, for indtil videre har dj’en holdt sig fra søde sager i de seneste tre døgn.

“Jeg har ikke fået sukker i snart 72 timer,” fortæller han til mediet.

Han afslører også, at han allerede har indkasseret noget af gevinsten, og at det bestemt er med til at holde motivationen oppe.

Læs også

Flirtede med en pige på ferien: Kæresten opdagede det på tv

ALT for damerne - God læsning om sundhed og livsstil, samt underholdning og brevkasse på ALT for damerne.

 

Dagens Gossip