DMI advarer om vejret

Foto: Shutterstock.com

Det har fortsat været minusgrader i løbet af natten, og det betyder, at mange biler og veje er blevet ramt af frost. DMI har derfor udsendt en lille advarsel.

Det holder tørt, og solen er fremme et godt stykke tid i løbet af dagen, men alligevel er det bliver koldere. Et lavtryk trak ind over Danmark i starten af ugen, og det har sænket temperaturen væsentligt både om dagen og om natten.

Læs også

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

Det har betydet, at folk skulle skrabe frost af deres bilruder, og det er også muligt i dag, da der flere steder i landet var minusgrader i løbet af natten.

Af samme årsag er DMI ude for tredje dag i træk og advarer mod glatte veje, hvor der allerede i mandags skete ulykker.

I dag forventes vejret at blive ganske tørt, og der vil komme sol mange steder. Temperaturen vil ligge på mellem 7 og 10 grader, og der der er sandsynlighed for, at det vil komme til at blæse lidt.

I nat lyder temperaturen på mellem 0 og 5 grader.

DMIs vejrudsigt for resten af ugen

Tager vi et kig på fredagen, så bliver den desværre ikke særligt opløftende. Det forventes, at vi får en dagstemperatur der ligger på sølle 7 grader, hvor der tilmed kan komme noget vind, der får det til at føles koldere.

Om natten bliver det mellem 3 og 8 grader, så der er en sandsynlighed for, at der flere steder i landet vil være varmere om natten end om dagen.

I weekenden bliver lidt heldigvis lidt varmere. Lørdag byder temperaturen på mellem 8 og 13 grader. Desværre så forventes der at blive skyet med regn mange steder.

Nattetemperaturen kommer til at ligge på mellem 6 og 10 grader.

Søndag forventes det at blive skyet og regnfuld i starten af dagen, men derefter klarer det op, og så skulle der komme noget sol. Temperaturen lyder på mellem 8 og 12 grader, og der kan komme lidt frisk vind senere på dagen.

I løbet af natten falder temperaturen til mellem 4 og 8 grader.

Læs også

6 signaler du ikke må ignorere: Sådan fortæller kroppen, at en blodprop er på vej

 

 

Dagens Gossip