DMI advarer store dele af Danmark

Foto: Shutterstock.com

DMi har sendt en lille advarsel fra morgenstunden, som ærligt henvender sig til bilisterne. Det er nemlig rigtig glat fra morgenstunden flere steder i Danmark.

Skal man ud at køre fra morgenstunden, uanset om det er bil eller cykel, så bør man lige være ekstra opmærksom.

DMI har nemlig her fra morgenstunden advaret mod, at der kan være isglatte veje rundt omkring i landet. Det er særligt Jylland og Fyn, de har omtalt i deres tweet på det sociale medie twitter, men på Sjælland kan der også være glatte veje.

Læs også

Prisstigning på vej til mere end en million danskere

Ønsker man flere informationer, henviser DMI til Trafikkort.dk, hvor man kan følge med i de seneste nyheder om vejrsituationen.

Ellers bliver det en ganske tør dag med lidt sol, hvor det i løbet af dagen vil blive mere skyet. Temperaturen kommer kun til at ligge på mellem 2 til 5 grader, og der forventes at komme hård sydøstlig vind. I nat kan temperaturen forventes at ligge på mellem 0 og 5 grader..

Vejrudsigten i weekenden

Tager vi først et kig på lørdagen, så går det hen og bliver en dag, der starter ud med mange skyer og med regn. I Jylland vil det dog klare op, men der vil fortsat komme byger.

Temperaturen vil ligge på omkring de 3 til 6 grader i løbet af dagen, men det vil højst sandsynligt føles koldere, da der kommer en del vind. Om natten vil der fortsat være byger, og der forventes mellem 2 og 5 graders varme natten til søndag.

Søndag stiger temperaturen og vi kan forvente mellem 4 og 8 grader. Der vil først være skyet og regn vestfra, men det klarer op senere, og derefter vil der kun være enkelte byger.

Ved kysterne forventes der kuling og kraftige vindstød, så befinder man sig tæt på kysten, vil der være køligere.

Nattetemperaturen forventes at ligge på 2 til 7 grader.

Læs også

Baby arver gæld på 100.000 kroner

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip