Baby arver gæld på 100.000 kroner

Foto: Shutterstock.com

En absurd retssag er i gang i Tyskland, hvor en ret i Zwickau skal tage stilling til, om en baby skal arve bedstefarens gæld på ca. 100.000 kroner.

I september 2018 dør Milas bedstefar. På dette tidspunkt er Mila ikke engang født, men der står kreditorer klar med en lang liste af krav. I alt skylder Ronny, som er navnet på Milas bedstefar, 13.000 euro. Han har et mobilabonnement og et tv-abonnement på Sky. 

Ronnys datter og dennes daværende kæreste afviser at arve farens store gæld, men den 19-årige datter er på det tidspunkt i tvivl om, det er nok og om der vil komme et retsligt efterspil.

I en periode hører datteren, Sophie Reinhold ikke noget om farens gæld. Hun går fra kæresten og føder Mila. Så kommer chokket.

Lille Mila får en stævning fra retten, hvor hun skal betale den lange liste af kreditorer samt stå til ansvar for de abonnementer, som bedstefaren har tegnet. Milas unge mor er i chok og forstår slet ikke, at det kan med en retssag. Sophie har mistet overblikket over gælden og spekulerer på, hvordan tingene kan gå så vidt og hvordan hun og datteren kommer videre derfra. 

Milas advokat, Kerstin Börner, har kun hovedrysten til over for, at sagen kan gå så vidt. Det er dog sket fordi Sophie Reinhold skulle have afslået arven på vegne af Mila. 

"Hvis moderen har modtaget en høring fra retten, som jeg forventer, hun har. Så skal hun afvise arven for sit barn inden for seks uger. Hun skulle selvfølgelig have været opmærksom på denne frist," siger Kerstin Börner til RTL.de. 

Læs også

Denne mands dødelige prutter slår myg ihjel

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip