DMI: Bare rolig - De 20 grader fortsætter

Foto: Shutterstock.com

I løbet af de seneste par dage har vi kunne nyde 20 grader, og det kommer vi til at fortsætte med. Hvert fald en enkelt dag endnu, hvorefter temperaturen kommer til at tage et lille dyk.

Det har ikke været til at se på vejret, at vi er et godt stykke inde i efteråret. I løbet af de seneste tre dage har temperaturen nemlig danset omkring og over de 20 grader, mens solen har skinnet fra en skyfri himmel.

De fleste ville sikkert ønske, at det kunne fortsætte sådan hele efteråret, og måske endda også vinteren, men sådan går det desværre ikke. Vejret kommer til at gå den anden vej, og det starter allerede i dag, men temperaturen bliver der ikke pillet meget ved.

Læs også

Læge advarer: Telefonbrug på toilettet giver hæmorider

I skrivende stund meddeler DMI, at der bliver mellem 15 og 20 grader. Ergo kan vi altså være heldige at få de dejlige 20 grader at varme os på igen i løbet af dagen. 

Dagen vil starte tørt og skyet ud, men i løbet af dagen skulle der komme sol mange steder i landet. Vind bliver der også en del af, og ved kysterne forventes der at være hård vind.

Vejret resten af ugen

Tager vi et kig på resten af ugen, så fortsætter det i den lune ende, men desværre bliver vejret rigtig kedeligt og ustadigt.

Tirsdag forventes temperaturen at ligge på mellem 15 og 18 grader. Der vil komme skyer og stedvis lidt regn, mens der også kommer lidt lidt vind.

Onsdag starter dagen sket ud, og der vil være temperaturer på mellem 14 og 18 grader. I løbet af dagen vil det være mest skyet og til tider lidt regn, men det skulle klare op i løbet af natten.

Torsdag forventes der ligeledes mellem 14 og 18 grader Det bliver en dag, hvor der vil være mest tørt og med lidt sol. Om natten bliver det skyet, og her forventes det at regne.

Fredag bliver atter en dag med 14 gil 18 grader. Skyet og med regn vestfra. Der vil i løbet af dagen være lidt vind, som kan gå fra let til frisk.

Lørdag vil der skiftevis være byger og sol. Temperaturen ligger på mellem 14 og 17 grader. Vinden skifter ligeledes i løbet af dagen fra let til frisk.

Vejret søndag forventer DMI bliver forholdsvis uændret, men med lidt lavere temperaturer.

Læs også

Først vandt han over kræften, så vandt han 31 millioner i Lotto

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip