Først vandt han over kræften, så vandt han 31 millioner i Lotto

Stu MacDonald må i den grad føle sig heldig. Han har besejret kræften hele to gange, og nu kan han også kalde sig mangemillionær.

“Jeg er en meget heldig mand. Jeg har overlevet kræft to gange, og her er jeg nu. Det er fantastisk”, lyder det fra Stu MacDonald ifølge Daily Mail, der i den grad har haft heldet med sig i løbet af det seneste stykke tid.

Manden har nemlig besejret kræftsygdomme hele to gange, og nu har han vundet så mange penge, at han kan læne sig tilbage og nyde resten af livet, uden at skulle tænke over, hvor det næste måltid kommer fra.

Læs også

Pensionist vinder 6.5 millioner dagen efter konen vandt over kræften

Stu MacDonald plejer at købe et Megabucks-lod (Amerikansk lottospil) hver eneste uge, og hver gang ønskes han held og lykke af hans kone. Det glemte hun dog sidste gang, og der endte det med, at Stu MacDonald løb med den præmiepulje på $4.6 millioner, hvilket svarer til rundt regnet 31 millioner kroner.

Får et langt mindre beløb udbetalt

Det bliver dog ikke helt så stort et beløb, som Stu MacDonald kan stoppe ned i lommen. I USA er der lidt andre regler for, hvordan man får pengene udbetalt, hvor man kan vælge en løbende udbetaling eller få et fuldt kontakt beløb.

Vælger man et kontant beløb, så er det en væsentlig mindre udbetaling man får, så Stu MacDonald fik $2.3 millioner (15.5 millioner danske kroner). Det beløb skulle der dog betales skat af, så i sidste ende kunne den heldige amerikaner stikke $1.56 millioner (10.5 millioner danske kroner) i lommen.

Sandsynligheden for at vinde den store gevinst som Stu MacDonald, er 1 ud af 300.000.000. Så det overgår med længder sandsynligheden for, at man overleve kampen mod kræften to gange, men mon ikke Stu MacDonald sætter mere pris på, at han slog kræften to gange, end at han vandt et svimlende stort beløb?

Stu MacDonald og konen er ikke de eneste, der kan nyde godt af det flotte beløb. I USA går der nemlig 1% af gevinsten til den butik, som har solgt vinderen den gyldne kupon. Dermed kunne butikken Ashleys glæde sig over, at de ville modtage $46.000 (311.000 danske kroner) for at sælge kuponen.

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

 

 

Dagens Gossip