DMI: Blæst af orkanstyrke på vej mod Danmark

Foto: Shutterstock.com

DMI har opdateret deres varsel for weekenden, og der er mere og mere der tyder på, at der kommer et kraftigt stormvejr til Danmark.

Forleden udsendte DMI en varsel på deres hjemmeside, hvor de advarede danskerne om, at der potentielt er en storm på vej mod landet.

Stormen skulle eftersigende ramme landet enten natten til mandag eller i løbet af mandagen. Nu har DMI opjusteret deres varsel, og det virker endnu mere pålideligt, at et kraftigt stormvejr kommer til at ramme landet.

Læs også

Ny modbydelig hærværk rammer danskere - Tjek om du er blevet ramt

Søndag morgen tiltager vinden fra syd og sydvest, og der forventes derfor middelvind op til stormende kuling tidligt på dagen. Senere på dagen forventes det, at der kommer vindstød af stormstyrke i det meste af landet, men det kan blive endnu kraftigere end det.

Særligt på Vestkysten og i det sydvestlige Jylland er der stedvis risiko for, at der kommer vindstød helt op til orkanstyrke.

DMI skriver på deres hjemmeside, at de pt. har en forventning om, at Vestkysten kommer til at blive hårdest ramt, men det kan ændre sig, når de nye prognoser kommer.

Vejret i weekenden

Inden stormvejret byder på på i weekenden, kan vi lige tage et kig på, hvordan vejret ellers bliver.

I dag fredag bliver der mellem 4 til 8 grader. Der vil være svag til jævn vind, og i aften bliver det skyet. Temperaturen i nat ligger på mellem 1 og 5 grader.

Lørdag først tørt med nogen eller en del sol flere steder. Temperaturen ligger på mellem 5 og 8 grader. Let til frisk vind fra syd, mens der ved kysterne vil komme hård vind.

Temperaturen i nat vil ligge på mellem 3 til 6 grader.

Søndag har vi allerede rundet. Det bliver en blæsende dag, hvor der kan komme stormvejr med orkanstyrke, men det kan også blive en fuser.

Mandag er der fortsat risiko for, at der kommer vindstød med stormstyrke.

Læs også

Reddede en 14-årig dreng fra en dømt pædofils hjem: Fik 15 års fængsel som belønning

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip