DMI: Denne dag falder den første sne

Foto: Shutterstock.com

Selvom vi i første gang blev lovet, at der ikke ville falde sne i år, så har et vejrskifte betydet, at sneen alligevel kommer, og den er på vej.

Hvis blot vi går to dage tilbage, så var der ingen mennesker der talte om sne. De fleste meteorologer havde nemlig skudt alle tanker om sne ned, da de med deres månedsprognoser forudså, at vi ville få en mild december uden sne.

Pludselig skete der dog store ændringer i vejret, og det har fået den betydning, at minusgrader i den grad er på vej og sammen med dem kommer der også sne.

Selvom vi i dag tirsdag fortsat har en temperatur, der er ganske høj i forhold til årstiden, så skal man ikke lade sig snyde. I takt med at dagene går vil temperaturen falde yderligere, og når vi rammer fredag, vil det blive rigtig koldt.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Fredag forventes der ikke mere end fem grader, mens der om natten vil være ned til minus tre grader. Lørdag bliver bestemt ikke bedre, da der vil være helt ned til minus fem grader i løbet af natten. Det samme er tilfældet om søndagen, hvor der i løbet af dagen også kun vil være mellem 1 til 4 grader i løbet af dagen.

Det er derfor ikke overraskende, at det bliver i løbet af weekenden, at vi kommer til at stifte vores bekendtskab med den første sne i efteråret, og det peger lige nu på at blive fredag den 29. november.

Ifølge DMi vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at der kommer slud- og snebyger i løbet af fredagen.

Vejret resten af ugen

Tager vi et kig på resten af ugen, så er det bare med at nyde de kommende par dage, inden det går løs.

I dag får vi omkring fem grader. Det bliver en overskyet dag med dis og med regn i perioder I aften og nat vil der fortsat være regn, men overraskende nok vil temperaturen også stige til mellem 5 og 8 grader.

Onsdag bliver atter en skyet dag med regn hist og her. Senere på dagen kommer der udbredt regn, ligesom der også kommer en let til frisk vind omkring sydøst.

Torsdag bliver den bedste dag på ugen med hensyn til temperaturen. Her vå vi nemlig helt op til 10 grader. Det bliver dog en dag der er præget af skyer og regn.

Fredag bliver en dag med nogen eller en del sol, men langsomt i løbet af dagen vil der komme slud- og snebyger. Temperaturen kommer max. til at ligge på 5 grader, mens det om natten bliver rigtig koldt med ned til - 3 grader.

Lørdag bliver en dag med nogen eller lidt sol. Særligt i Sydvestjylland er der mulighed for regn og sludbyger. Let til frisk vind og en temperatur på 2 til 5 grader. Om natten kan der blive helt ned til - 5 grader.

Søndag bliver også en dag med nogen eller en del sol. Der vil dog også være mulighed for lokale slud- og snebyger. Temperaturen i løbet af dagen ligger på 1 til 4 grader, mens der om natten vil være ned til -5 grader.

Læs også

Disse 8 fantastiske ting sker, hvis du drikker vand fra morgenstunden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip