DMI: Denne dag kommer det gode vejr tilbage

Foto: Shutterstock.com

Vi kommer til at vente lidt endnu på, at der kommer godt vejr igen, men heldigvis har DMI en dato for, hvornår det hele vender.

Det varme og solrige vejr var næsten blevet en fast del af vores hverdag, inden det igen blev revet væk fra os. Det er nu blevet erstattet af grå himmel og regn det meste af dagen, og sådan kommer det desværre til at fortsætte lidt endnu.

I dag er der også risiko for, at der kommer tordenvejr flere steder i landet, og vi skal et godt stykke ud på den anden side af næste uge, før det igen begynder at se godt ud.

Læs også

Pas på: Du kan blive ramt af stort skattesmæk

Fredag forventer DMI skyer og en del byger, men også lidt tordenvejr lokale steder. Temperaturen forventes at ligge på mellem 9 og 15 grader, mens der vil være skiftende vinde.

Lørdag bliver det mest skyet med en del byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 8 og 14 grader. Der vil blive svag til jævn vind ved sydvest og vest.

Søndag kommer der enkelte byger og lidt eller nogen sol i løbet af dagen. Midt på dagen bliver det dog ret overskyet, mens temperaturen vil ligge på mellem 8 og 14 grader.

Vejret i næste uge

Når vi tager hul på mandagen bliver det med byger, men også lidt sol ind i mellem. Temperaturen forventes at ligge på mellem 8 og 12 grader, mens der vil være jævn til frisk vind.

Tirsdag vil det være tørt med nogen sol i den nordvestlige del af lande, mens resten af landet vil være ramt af skyer og spredte byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 15 grader.

Onsdag kommer så den dag, vi har ventet på. Det lader nemlig til, at onsdag blive vendepunktet for det dårlige vejr. Ifølge DMI bliver det tørt med en del sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 12 og 17 grader.

De efterfølgende dage forventer DMI, at der vil være mest tørt og med uændrede eller lidt stigende temperaturer.

Læs også

Matematisk model: Denne dag slutter corona-pandemien

 

 

Dagens Gossip