DMI: Denne dag vender varmen tilbage

Foto: Shutterstock.com

I næste uge vender det rigtig gode vejr tilbage. Høje temperaturer og masser af sol.

Vejret har mange dage været ganske udmærket, og solen har været fremme mange timer hver eneste dag. 

Desværre så har temperaturen været rigtig lav, og de mange regnbyger har gjort det stort set umuligt at nyde den sol, der nu end har måtte være.

De næste par dage kommer fortsat til at byde på et bitter vejr, men derefter så begynder det at lysne igen, og så kan vi se frem til varme og sol igen.

Læs også

Familie får uventet besøg i sommerhus: Pludselig stod den der

Først starter vi med at kigge på vejret for i dag fredag. Vi får nemlig lidt eller nogen sol, mens der i perioder kommer mere skyet vejr med enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 8 til 13 grader.

Der kan komme hård vind til kuling ved kysterne, så det kan blive en blæsende dag.

I midtugen går det frem

Lørdag forventes nogenlunde samme vejr. Vi får lidt eller stedvis nogen sol, mens der i perioder bliver mest skyet med regn eller byger flere steder. Temperaturen forventes at ligge på 8 til 13 grader.

Søndag bliver en dag, der præges af regnvejr eller byger i landet. Temperaturen stiger til mellem 9 og 14 grader, mens der kommer jævn til hård vind, så det mærkes ikke rigtigt.

I den kommende uge starter vi ud med regn og skyer på mandag, men det er også først tirsdag og særligt onsdag, vi skal have fat på.

Tirsdag bliver der mest tørt med nogen eller en del sol, og temperatur op til 15 grader, mens der onsdag vil være tørt med nogen sol, og temperaturer helt op til 17 grader.

Derefter meddeler DMI, at det bliver mest tørt og varmere. Vi kan derfor godt forberede os på, at midten af næste uge og frem bliver rigtig god.

Læs også

Mette Frederiksen vil udvide anden fase af genåbningen

 

 

Dagens Gossip