DMI: Denne uge skal bare overstås

Foto: Shutterstock.com

Vejrmæssigt bliver dette ikke en uge, som vi kommer til at huske tilbage p. Det bliver en uge, vi helst skal have overstået så hurtigt som muligt.

Vi har netop taget hul på en ny uge, men hvis man tager et kig på vejret, så vil man ønske, at ugen snart er forbi igen.

Det bliver nemlig en rigtig dårlig uge set, hvis man godt kan lide at være udendørs, da ugen bliver præget af grå himmel, regn og kulde.

Læs også

Familie fik et hurtigt måltid hotdogs: Regningen chokerede dem

Vi starter ud med mandagen, og her får vi skyet og spredte byger fra starten af dagen. I løbet af eftermiddagen begynder det dog at klare op, så der forventes at blive tørt, og der kan stedvis komme sol.

Temperaturen ligger på mellem 5 og 9 grader, og i aften kan der komme lidt kraftig vind. Nattetemperaturen ligger på mellem 2 og 7 grader.

Tirsdag vil der ligeledes være først skyet i løbet af dagen, og igen skal vi hen på eftermiddagen, før det klarer op. Der kommer sol enkelte steder, særligt i Jylland.

Temperaturen ligger på mellem 5 og 8 grader, og der forventes jævn til hård vind. Om aftenen kommer der igen regn, og det forventes også i løbet af natten, hvor der vil være mellem 0 og 5 grader.

Onsdag får vi spredte byger fra morgenstunden, og det rammer særligt Jylland og Bornholm. Til tider kan der komme sol, og temperaturen lyder på mellem 5 og 8 grader.

Om aftenen forventes der mere regn, og i løbet af natten forventes der mellem 0 og 5 grader, hvor der dog i Jylland kan komme frost.

Torsdag bliver en af de bedre dage, hvor der kommer lidt eller nogen sol, og kun enkelte byger. Temperaturen ligger dog fortsat i den lave ende med 5 til 8 grader.

Om natten bliver det tørt, men rigtig koldt. 0 til 5 grader, mens der i Nordjylland forventes -2 grader.

Fredag starter det ud med skyer og regn. Temperaturen ligger mellem 5 og 10 grader, hvor det bliver varmest på Bornholm.

Om aftenen og natten forventes det overskyet med regn, og temperaturen vil være mellem 3 og 8 grader. 

I weekenden forventes det ikke, at der kommer uændrede temperaturer. Det bliver derfor fortsat koldt, og med en del regn.

Læs også

Smart trick: Sådan undgår du at betale din p-bøde

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip