DMI: Det bliver en dejlig solrig dag!

Vejret bliver gradvist bedre i løbet af ugen, men allerede i dag får vi en masse sol og en temperatur der ligger til den pæne side

I løbet af de seneste dage har danskerne virkelig kunne mærke en forandring i vejret. Der er langt flere timer med sol, mængden af nedbør har begrænset sig, og temperaturen er ligeledes blevet til den lunere side.

Der mangler dog stadig lidt endnu, før det føles som rigtigt sommervejr, men det er på. I dag lægger vi ud med en ganske tør dag, hvor der vil være sol i de fleste af døgnets timer. Temperaturen vil ligge mellem 12 til 16 grader, og dermed vil det være ganske lunt, hvis man sidder i solen.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

I løbet af dagen vil der komme lidt vind, og det gør også, at det kommer til at blive lidt køligt i løbet af natten. Der vil der flere steder være mellem 2 til 7 grader, mens der visse steder i Jylland forventes at være helt ned til frysepunktet.

Det bliver endnu bedre

Vejret bliver gradvist bedre i løbet af hele ugen. I morgen kommer til at minde utrolig meget om i dag, men til gengæld vil temperaturen snige sig op på 17 grader. Det vil blive lidt køligere, hvis man bor omkring Østersøen eller på Bornholm, hvor der vil komme en del vind.

Torsdag tyder derimod på at blive en rigtig god dag. Der vil vi få helt op til 18 grader, og det skulle gerne holde tørt over det meste af landet. Der vil måske komme lidt skyer i løbet af dagen, men ellers vil der primært være sol.

I løbet af dagen vil der komme lidt vind, men det vil primært være omkring Østersøen, at det virkelig kan mærkes. Nattetemperaturen bliver ganske lun, da det burde blive omkring 10 grader.

Vejret fredag og lørdag peger på mellem 16 til 17 grader. Der vil være skyet og komme en del byger omkring i landet, mens det dog ser ud til at klare op i løbet af søndagen. Her skulle temperaturen stige, og det fortsætter mandag og videre ud i næste uge.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip