DMI: Det bliver næsten 20 grader

Foto: Shutterstock.com

I slutningen af ugen begynder temperaturen at stikke af, og den fortsætter sådan flere dage i træk.

Der er ikke noget at sige til, hvis man er skeptisk over den daglige vejrudsigt. Vejret svinger nemlig frem og tilbage hver eneste dag, hvor vi i hele sidste uge havde flot vejr med sol og blå himmel, og pludselig begyndte det at sne.

Forleden havde vi også helt ned til -5 grader i løbet af natten, men det billeder kommer til at ændre sig i weekenden og i starten af næste uge.

Læs også

Godt nyt: Tallene falder i Danmark

Der vil vi nemlig komme meget tæt på 20 grader, og dermed er det blevet tid til at finde shorts og t-shirt frem for en stund.

De dejlige varmegrader finder vi søndag og mandag, hvor der i den grad bliver sat fut i kedlerne.

Ifølge DMi vil der søndag blive op til 15 grader på søndag, hvor vi får en tør og solrig dag. Det vil særligt være i den sydlige del af landet, at temperaturen vil ramme de 15 grader, men der forventes også at blive lunt i resten af landet.

Her bliver det tæt på 20 grader

Tager vi et kig på mandag i næste uge, så er det her, at det virkelig stikker af. DMI skriver, at der bliver helt op til 18 grader i løbet af mandagen, som bliver både tør og solrig.

Ved kysterne vil det gå hen og blive køligere, og der er mulighed for, at det kan komme til at regne lidt i løbet af dagen.

Hvis man frygter at varmen forsvinder, så ser det ikke sådan ud. Tirsdag og onsdag skriver DMI, at det bliver mest stabil, tørt og solrigt vejr og at varmen vil fortsætte.

Dermed tyder det altså på, at vi kan få mange dage i træk, hvor vi ligger i periferien til de 20 grader.

Læs også

En million danskere vil i morgen vågne op til prisstigninger

 

 

Dagens Gossip