DMI: Det bliver ned til 4 minusgrader

Foto: Shutterstock.com

Det bliver en ganske særlig uge, hvor vejret skifter en hel de. I nat forventes det, at temperaturen kan komme helt ned på -4 grader.

Denne uge bliver vejrmæssigt ret speciel, da den kommer til at svinge mellem det gode og det dårlige.

I går havde vi en ganske lun dag, men det vender i dag, hvor det bliver koldt, og hvor der er mulighed for at der kommer en del slud forskellige steder.

Læs også

Forsøgte at betale prostitueret med hamburger: Det skulle han aldrig have gjort

Stedvis vil der være skyet med regn eller byger mange steder, men senere på dagen vil det klare lidt op med sol. Temperaturen forventes at ligge på omkring de 5 grader, mens temperaturen falder drastisk i nat.

I nat kan der blive helt ned 4 minusgrader, så sørg for at find den store dyne frem.

Onsdag bliver mest tør og der vil være perioder med lidt eller nogen sol. Efter en kold morgen vil temperaturen stige til omkring de 6 grader. Senere lidt let til frisk vind, og om natten vil der være mellem 3 og 6 grader.

Torsdag, fredag og lørdag forventes vejret at blive meget ens. Det bliver tørt og skyet, men i perioder kan det klare op. Temperaturen vil ligge mellem 6 og 9 grader, mens temperaturen om natten vil ligge på omkring de 4 minusgrader.

Lokalt kan der komme perioder med frost, og der vil også være risiko for snebyger i løbet af disse dage. Helt nøjagtigt hvor og hvornår kommer DMI ikke nærmere ind på.

Søndag bliver mest skyet, og i løbet af dagen vil der komme en del regn. Temperaturen vil ligge mellem 5 og 9 grader.

Læs også

Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip